Format

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
ANIL

ANIL

Admin

Artık win7 liyim abi :zzz: win7 yi de özlemişim bea

Sistemini yazsana bi bence cözersin kasma olayını sürücülerde sıkıntı yoksa. Ben daha win7 kullanamam elim hep sağ panele gidiyor :D

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi

Sistemini yazsana bi bence cözersin kasma olayını sürücülerde sıkıntı yoksa. Ben daha win7 kullanamam elim hep sağ panele gidiyor :D

Aynen yaa :D

I3 islemci
Ati Radeon HD 4500 ekran karti
Samsung 1 tb hdd
Gigabyte anakart
4gb ram
512 mb ekran (ramden calarak 1 oluyor)
4 cekirdek
Bu yani :D

Superfan

Superfan

Üye

Niye boyle yapiyon :zzz: i3 benim islemcim :zuhaha: 1 tb hdd ooh :pro:

3 HDD var.Sadece biri 1,5 TB tabi diğerleri 200 GB falan da neyse :ehe i5 2320 + GTX 285 :sirit:

Tabi bu güzellikleri abim kullanıyor.Ben 1336x768 LCD ekran + AMD Sempron M100 işlemci 2gb ram felan..5 dakikada bir takılır :ehe

Ama red alert 2 felan oynuyorum
:ehe

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi

3 HDD var.Sadece biri 1,5 TB tabi diğerleri 200 GB falan da neyse :ehe i5 2320 + GTX 285 :sirit:

Tabi bu güzellikleri abim kullanıyor.Ben 1336x768 LCD ekran + AMD Sempron M100 işlemci 2gb ram felan..5 dakikada bir takılır :ehe

Hahaha :kop2: ilahi :ehe ama ustteki sistem muthis :( ekran karti o sistem icin biraz dusuk degil mi :hmmm 565 miydi neydi gtx lerde en iyi o

ANIL

ANIL

Admin
Güzel işte sistem 4500 ekran kartının win8 sürücüsü var mı?

codblackops2

codblackops2

Üye
:hmmm

- - - Eklendi - - -

vay arkadaş bi ben yükleyemedim win8i .gerçi yüklesem pc havale geçirir :hmmm

ANIL

ANIL

Admin
SP1 filan çıkar belki... aktivasyona bişey olmasında icat çıkmasın durduk yerde yoksa 300 lira bir şey değil :D

oguzzz52

oguzzz52

Üye
bu oto güncellemeleri nasıl yapıyorsunuz?
Ben cr@ckli kurdum. Hiç bi driver yoktu. Toshibanın kendi sitesinden ses ve wifiyi indirdim. Diğerleri yok hala

Superfan

Superfan

Üye
GTX690 GTX680 SLI den de iyi

ANIL

ANIL

Admin
bu oto güncellemeleri nasıl yapıyorsunuz?
Ben cr@ckli kurdum. Hiç bi driver yoktu. Toshibanın kendi sitesinden ses ve wifiyi indirdim. Diğerleri yok hala

Bende amd ekran kartı hariç bütün sürücüleri kendi kurdu sonradan ben sürücülerin hepsini son sürüme güncelledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt