Türe
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu konuyu incelemiş miydin ? Biraz araştırdım da herkes pro sürümün donduğundan şikayetçi
İngilizcem iyi degil
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu konuyu incelemiş miydin ? Biraz araştırdım da herkes pro sürümün donduğundan şikayetçi
- - - Eklendi - - -
süleyman
![]()

Pc nasıl kapanmıyor anlamış değilimBende bu tarz sorunlar olmadı hiç bütün sürücülerin win8 desteğini çıkardı hp sağolsun daha güncelleme filan vermez
![]()
zaten insallah yildiz teknik i kazanirsam en iyisinden bir monster laptop toplamayi dusunuyorum abi 
Benimki toplama oldugundandirzaten insallah yildiz teknik i kazanirsam en iyisinden bir monster laptop toplamayi dusunuyorum abi
![]()
Benimki toplama oldugundandirzaten insallah yildiz teknik i kazanirsam en iyisinden bir monster laptop toplamayi dusunuyorum abi
![]()

Vayy yıldız teknik demek iyi gel bekleriz![]()

Vayy yıldız teknik demek iyi gel bekleriz![]()

Pc nasıl kapanmıyor anlamış değilimBende bu tarz sorunlar olmadı hiç bütün sürücülerin win8 desteğini çıkardı hp sağolsun daha güncelleme filan vermez
![]()

İngilizcem iyi degil

cmd'ye şunu yazsaydın bcdedit /set disabledynamictick düzelme ihtimali yüksekmiş.Çoğu kişinin donma sorununu düzeltmiş.Neyse.Win7 iyidir![]()
Yanıma gelmeyin ana kampüsten bir bölüm kazanmaya bakınBen meslekteyim
![]()

Şöyle anlatayım size
alt-f4 yapıyorum kapata tıklarıyorum pcnin görüntü 1 snyede gidiyo ama laptopun ışıklar falan yanıyo bazıları. Sonra laptopu ertesi gün kapağını kaldırıyom anında o kuleli sayfası gelio![]()
Yanıma gelmeyin ana kampüsten bir bölüm kazanmaya bakınBen meslekteyim
![]()

Dediğiniz şekilde kapat dediğim zaman salise içerisinde ekran gidiyor sonra 5 saniye kadar bekleyince sistem tamamen kapatıyor kendini bende. O aradaki bekleme süresinde ise dosyaları kaydediyor (hızlı başlamasının sebebi bu.)