Format ve rehber nasıl yapabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
Format ve rehber nasıl yapabilirim?
Günaydın,
Terfi ettim buraya üye olduğumda rumuzumdanda anlaşılacağı üzere N73 vardı ardında 5800 aldım ve bu telefon benim işimi çok iyi gördü buradan çok uygylama indirdim çok severek kullandım ve yine 2.el Samsung galaxy note aldım 1.000 tl'ye yani androide terfi ettim.şimdi telefonu boşalttım.rehberi nasıl yapıcam yoksa rehber sim karttadır nereye takarsan oradamı gözüküyor yoksa diğer telefonamı koplamam gerek blu ile.sonra format atıcam hem telefona hem hafıza kartına öyle olmalıki geride hiç bir iz kalmamalı.birşeyler unutmamam gerek.en kesin temizleyici formülünü paylaşırsanız sevinirim.
teşekkürler....ha birde işlemler bittikten sonra kontrol amaçlı nasıl test edebilirim herşeyin silinip silinmediğini...

- - - Eklendi - - -

format atarken sim kart çıkması gerekiyor mu?hafıza kartı çıkması gerekiyor mu?hafıza kartı biçimlendirmek demek format demek mi?lütfen bilginizi paylaşırsanız ona göre adım atıcam.

ReasTa

ReasTa

Üye
hocam 5800 daki rehber ve mesajları pc suitele yedekleyip sonra galaxy note a yüklersin, bildiğim kadarıyla rehberin yalnız sim kart hafızasındaysa telefon hafızasında olmaz, ama sen illa format atıcam diyorsan, önce soft format sonra da hard format atarsan herşey silinmiş olur telefon hafızasından ve cfw yüklü değilse ilk gün ki haline döner telefon..

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
format nasıl atılır.telefon hackli.bulotooth ile rehberi note kopyalamdım.telefonumdaki herşeyi silmek istiyorum.adım adım yazarmısınız?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
5800 da bütün bağlantılar kapalıyken *#7370# yap. Bu soft format.Format attıktan sonra hard format at. Telefon kapalıyken
Kırmızı Tuş + Yeşil Tuş + Telefonu Açma Kapama Tuşu + Kamera Tuşu

Telefon açılıncaya kadar basılı tut.Sonra hafıza kartını bilgisayara yedekleyip biçimlendir.

Ene524

Ene524

Üye
Dosya Yöneticisinden yedekle format at yine dosya yöneticisinden yedeği yükle dersen olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt