format cdsi nerden bulabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
format cdsi nerden bulabilirim?
merhaba arkadaşlar.benim bi sorum var o da şu:ben bilgisayara antivirüs programı indirdim ve sonraki açışımda pc daha açılmadan;tam açılacakken kendi kendine restart atıyor.format attırcam ya da kendim format cdsi bulabilirsem kendim atmaya çalışcam.format cdsinin içindekileri internette bulabilir miyim?eğer bulabilirsem siz bi link atar mısınız ya da ismini verebilir misiniz?şimdiden teşekkürler.bi de flash diskle format atmadan bahsediyorlar öyle bi şey var mı?varsa onun da linkini atar mısınız?

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
google den arastır windows xp format cd si sp3 indir diye arastır cıkar mutlaka.

nasu

nasu

Üye
sürekli açılmadan resetliyorsa baska bir sorunu olabilir bios ayarlarına girip load setup defaults yap yada masaüstü
bilgisyar ise bios pilini cıkarıp yeniden tak veya pili degistir

Perfect!

Üye
hangi işletim sistemini istiyorsan onun cd sini almalısın...( orjinal yada korsan - nettende bulabilirsin-). eğer pc toplama değilse içinde kurtarma cd si gelir. onu kullanabilirsin. pc ilk günkü gibi olur.

flash bellekten format :

Flash belleğe Windows XP yada Vista kurulum dosyaşarını atın ardından bilgisayarı
restart ederek ilk açılış ekranında delete tuşunu tıklayıp oradan
boot seçeneklerinde USB opsiyonunu seçerek kayıt edin ardından yeniden
restart atın direkmen USB aracılığı ile format çekebilirsiniz.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar hepinize teşekkürler gittim internet kafeden 3liraya bi format cd si aldım formatı attım sürücüleri de yükledim miss gibi oldu bilgisayar.yine de herkese teşekkürler

erenxx3467

Üye
ya ben windows 7 starter yaptım metin2 kinght oline oyunlar acmıyo ne yapacam

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
starter en dandigidir.
Home premıum yada ultımate kurun

melancholy11

melancholy11

Üye
en iyisi xp imiş ya