Force İndia Araçtaki Gelişimi Kutluyor..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Force İndia Araçtaki Gelişimi Kutluyor..
Force India teknik şefi Mike Gascoyne takımın açık bir şekilde ilerleme kaydettiği konusunda son derece kararlı olduğu görüldü ve bu konuda kesintisiz vites kutusuna borçlu olduklarını söyledi.



Gascoyne, Giancarlo Fisichella'nın sıralama turlarında Honda'dan Rubens Barrichello'nun önünde 18. sırada yer almasının ardından şunları söyledi: " Kesintisiz vites kutusu paketiyle çıktığımız ilk yarış ve rekabetçilik konusunda ileri yönlü bir adım attığımızı düşünüyorum ve aracın ilerleyişinin çalışmaya başlaması oldukça hoş. Takımla gerçekten gurur duyuyorum, şu anda günün en hızlı derecesinden sadece 1.3 saniye gerideyiz ve orta bölüm için gerçekten zorluyoruz."

" Yarın ki yarış için çok sayıda kazanın yaşanacağını ve güvenlik aracı olasılığının çok olacağını biliyoruz fakat biliyoruz ki yarış hızımız sırlama turlarındaki hızımızdan daha iyi bu yüzden gerçekten orta bölümle mücadele edebiliriz ve puan kazanmak için potansiyel fırsatları takip edeceğiz."

Fisichella da kendi performansından memnun göründü.

" Turumda gerçekten zorlamaya çalıştım. Araçtan maksimumu aldığımı düşünüyorum ve yapabileceğimiz en iyi dereceyi elde ettik ve günün sonuna baktığımızda seansa elde edilen en hızlı turdan 1.3 saniye gerideyiz."

" Herşeyin nasıl kapandığını gösteriyor fakat daha fazla yapabileceğimizi düşünmüyorum. Takım olağanüstü bir çaba harcadı ve aracın durumu iyiydi. Tahmin edilemeyecek bir yarış olabilir yarın, neler olacak hep birlikte görelim."

Fisichella'nın takım arkadaşı Adrian Sutil ise günü 20. ve son sırada tamamladı fakat kendisi son turunda lastiğini yeteri kadar ısıtamadığı için trafiği suçladı.
 


Üst Alt