Ben bişey yaptım şimdi bu program bende çalışıyor asphlat 8 i taşıdım sorun yok fakat asphalt 8 i sildim ben burdanda sildim hileli versiyonunu yüklücem fakat boş klasoru obb kısmında kalmış root explorer filan bile işe yaramıyor foldermount ile kontrol ettiğimde monte edildi diyor kısaca foldermount monte edildi dediği için bu uygulama bunu kullanıyor ve kaldıramıyor nasıl düzelir ?
tamamdır hallettim foldermount dosyayı hala kullandığından dolayı silemiyordu haliyle folder mount ile sanki dolu dosyaymış gibi tekrar hafızakartına taşıdım sonra telefonu açıp kapattım sizin önerinizle daha sonra uygulamadan girip sildim sonra dosya tekrar restart attım cihaza silemediğim klasörüde silmiş oldum çözüldü teşekkür ederim
Tabletin sd kartındaki klasörü harici sd karta taşıdım başarılı ama harici sd kartıma taşıdığı klasörün adını veriyor vede taşıdığı klasörün kısa yolu olarak göründüğü için karttaki diğer dosyaları göremiyorum taki foldermount uygalamasına girip çifti devre dışı bırakıncaya kadar... Buna bir çözüm varmıdır?