FolderMount Premium v2.7.5 Patched (oyun-uygulama data-obb hafıza kartına taşıyın)

Dostum simdi tekrar denedim
tasima isleminden sonra cihazı yeniden baslatirsan cihazdaki dosyanın silinmiş oldugunu gorebilirsin
Sen yeniden baslatmadan dosyayı sildigin icin ikisinide silmis oluyorsun
Tekrar teşekkür ederim bundan sonra öyle yaparım ilk mesaja eklersen sevinirim
paylaşımlarından faydalanıyoruz MCM 5 in offline modlusunu senden bekliyorum

Tepkiler: Bahadir_fb

Anil-D

Üye
modern combat 5 in offlinesni bekliyomus senden

Sorun yasayan arkadasa soyleyim mecbur iki yerdede ayni dosyayi bulunduruyor ama dahili hafizdaki sanal sd kartaki gercek yani anlican telefonun amacina uygun calisiyo sanal dosya direk hafiza kartindaki oyuna naglaniyo ordan oynuyorsun ama o dosyayyi silmemen lazim zaten depolamadan baktiginda farki goreceksin boyutut sifir diyecek kadar az oluyor

Konu Sahibi
Cihaz hafizasinda sanal dosya yok.
Sadece boş klasör kalıyor
Cihazı restart yaptiginda sanal veya gerçek birsey kalmadığını görebilirsin.

Bak bakalim kalmış mı?
Evet var hatta iki taraftada boyut 1.29 gb diye gozukuyor ama dahili hafizadaki sanal dosya 1.29 gb felan deil telefona oyle gostermek zorunda yoksa hafiapza kartimda tasima islemi basarili olmaz ve uygulama calismaz

Konu Sahibi
Evet var hatta iki taraftada boyut 1.29 gb diye gozukuyor ama dahili hafizadaki sanal dosya 1.29 gb felan deil telefona oyle gostermek zorunda yoksa hafiapza kartimda tasima islemi basarili olmaz ve uygulama calismaz
Simdi baktım bendekide geri donmus ama dediğin gibi sanal işlevi yok

Konu Sahibi
Uygulama son sürüme güncellendi

Aziz04

Üye
Teşekkürler

firat04

Üye
tesekkurler

bakkal77

Üye
hocam ben programı açtıgımda telefonun hafızasından dosya seçtirmiyor.sd carttan seçtiriyo

eline sağlık root rom falan gerekiyormu

whatsaap taşıyamadım telefon hafızasında gözüküyor ama android data içerisinde yok