Fly-ying F035 WIFI+GPS+dual+TV+Java mobile phone

Sponsorlu Bağlantılar

farbi

Üye
@farbi
Türkçe kılavuzu Word dökümanı sanırım. Eğer öyleyse o bende mevcut. tşk ederim ;)

Güzel özellikmiş, saol ;)

sitesindeki harita linkleri sizde açılıyor mu acaba. bende açılmıyor. Maalesef haritaları indiremiyorum.

SunaviMapData/Maps içindeki MultiMab.tab dosyasında;
OPTION TURKEY, 7, 0, 75, 21, 1, 15, 0
gibi satırlar var. Bu satırlardaki sayıların ne anlama geldiğini biliyor musunuz? Teşekkürler,

Siz GPSi deneyebildiniz mi? Sizde de, GPS uydulara bağlandığında köşedeki küçük saat 5 saat ileri gidiyor mu?

O rakamlar sanırım haritanın konumuyla alakalı.Haritanın büyüklüğüyle alakalı.Küçük saat bende de 5 saat ileri gidiyor.Bu arada başka gps yazılımları denedinizmi? Wetravel yükledim ama bir türlü canlı bağlanamadım ve yol tarifi alamadım.

Performer

Üye
O rakamlar sanırım haritanın konumuyla alakalı.Haritanın büyüklüğüyle alakalı.Küçük saat bende de 5 saat ileri gidiyor.Bu arada başka gps yazılımları denedinizmi? Wetravel yükledim ama bir türlü canlı bağlanamadım ve yol tarifi alamadım.

AmAze, Nav4all, ve Wetravel GPS yazılımlarını denedim fakat hiçbirinde internal gps donanımını bulamadılar maalesef :(
hatta opera mini bile kuramadım. Update edemem diyor. telefonun üzerindeki opera mini maalesef uninstall edilemiyor. bu sebepten operanı kuramıyorum :(

GPS saatinin 5 saat ileri gitmesini ancak firmware güncellemesi ile çözebiliriz galiba. aletin firmware güncellemesi de yok piyasada :(

--------------- Ekleme ---------------

yeni haritalar bunlar galiba, Turkiye zipli 100MB. eskisi zipli 62 MB'tı. emin değilim

farbi

Üye
AmAze, Nav4all, ve Wetravel GPS yazılımlarını denedim fakat hiçbirinde internal gps donanımını bulamadılar maalesef :(
hatta opera mini bile kuramadım. Update edemem diyor. telefonun üzerindeki opera mini maalesef uninstall edilemiyor. bu sebepten operanı kuramıyorum :(

GPS saatinin 5 saat ileri gitmesini ancak firmware güncellemesi ile çözebiliriz galiba. aletin firmware güncellemesi de yok piyasada :(

--------------- Ekleme ---------------

yeni haritalar bunlar galiba, Turkiye zipli 100MB. eskisi zipli 62 MB'tı. emin değilim

Yeni link için teşekkürler.Bendeki opera mini çalışıyor.Sizdeki çalışmıyormu?

Performer

Üye
F035in üzerinde opera mini 4.2 mevcut. ben Opera mini 5'i indirdim jar dosyası olarak ama telefonda jar dosyasını install edemedim çünkü update edemiyor eski sürüm Operayı. samırım telefonla wifi üzerinden Operanın sitesine bağlanıp denesem olcak. tam emin değilim; denicem.
Enginnering Mode'a girdim ama bu tip sorunları çözecek bişey yok, bulamadım.
sitesinden indirdiğiniz Türkiye haritası ve SunaviMapData programı ile denemeler yaptınız mı. +5 saat ileri problemi devam ediyor mu acaba ve Türkiye haritası güncel mi?

farbi

Üye
F035in üzerinde opera mini 4.2 mevcut. ben Opera mini 5'i indirdim jar dosyası olarak ama telefonda jar dosyasını install edemedim çünkü update edemiyor eski sürüm Operayı. samırım telefonla wifi üzerinden Operanın sitesine bağlanıp denesem olcak. tam emin değilim; denicem.
Enginnering Mode'a girdim ama bu tip sorunları çözecek bişey yok, bulamadım.
sitesinden indirdiğiniz Türkiye haritası ve SunaviMapData programı ile denemeler yaptınız mı. +5 saat ileri problemi devam ediyor mu acaba ve Türkiye haritası güncel mi?

Türkiye haritasını indirdim şifre koymuşlar açamadım.Ama içindeki Türkiye haritası 20.10.2009 tarihli bu harita bende var.Haritayı kaydetme zamanı da aynı.Yani harita yeni değil.

Performer

Üye
Çinliler telefonu güzel yapmışlar ama destek vermeyi beceremiyorlar. :( Yaılım desteği yok maalesef :(
siteler çalışmıyor, telefonun kendi sitesi yok, haliyle forum sitelerinde bile sorunlara çözüm bulamıyoruz. :(

sunavi programının kullanım kılavuzu. bu sunavi daha gelişmiş gördüğüm kadarıyla;

farbi

Üye
Çinliler telefonu güzel yapmışlar ama destek vermeyi beceremiyorlar. :( Yaılım desteği yok maalesef :(
siteler çalışmıyor, telefonun kendi sitesi yok, haliyle forum sitelerinde bile sorunlara çözüm bulamıyoruz. :(

sunavi programının kullanım kılavuzu. bu sunavi daha gelişmiş gördüğüm kadarıyla;

Paylaşım için teşekkürler.Bu yeni sürümler bi taraflarda vardır mutlaka ama bulmak lazım.

maxell_45

Üye
Arkadaşlar Bende yurt dışından yeni f035 aldım.. Türkçe yol tarifi ve türkiye haritası yüklü fakat telefon menüsü ingilizce türkçe menü nasıl yükleyebilirim.. yardımcı olursanız sevinirim..

• Beğen
Tepkiler: remzikurt

farbi

Üye
Arkadaşlar Bende yurt dışından yeni f035 aldım.. Türkçe yol tarifi ve türkiye haritası yüklü fakat telefon menüsü ingilizce türkçe menü nasıl yükleyebilirim.. yardımcı olursanız sevinirim..

Dil seçimi kısmında Türkçe yokmu?

remzikurt

Üye
Bende yurt dışından yeni f035 aldım.. Türkçe yol tarifi ve türkiye haritası yüklü fakat telefon menüsü ingilizce türkçe menü nasıl yükleyebilirim.. yardımcı olursanız sevinirim..

mesalexxx

Üye
f035 e harita yükleniyor gidecxeğiniz yerede telefon sizi götürüyor yani yolu ve mesafeti çıkartıyor
aklınıza gelen diğer özellikleride çalışıyor mtk işletim ile
ama tavsiye etmem
sizi memnun bırakmaz

mogola

Üye
download linki gerekiyor

Üst Alt