Fly-ying F035 WIFI+GPS+dual+TV+Java mobile phone

Sponsorlu Bağlantılar

aymaviolsa

Üye
    Konu Sahibi
Fly-ying F035 WIFI+GPS+dual+TV+Java mobile phone
arkadaşlar fly-ying f035 kullanan varmı?
gps konusunda bilgi almak istiyorum. kullanışlılıgı nasıl? güncellenebiliyormu?
yada başka bir gps programı yükleyebiliyormuyuz??
cihazı aşagıdaki linkten inceleyin.
ben gittim bizzat görüştüm ama yeterli bilgi edinemedim.
yardım lütfen.

aymaviolsa

Üye
    Konu Sahibi
ya arkdaşlar yokmu bu cihazı alan kullanan??

tommytaha

tommytaha

Üye
bende bu telefondan satıyordum dostum ama çok problemli o nedenle satmıyoruz artık bence gps kullanıcaksan güncelleştirmeleri vs sana en iyisi iphone modeli v999i compactline2 modeli internetten özelliklerine bak müthiş bir cihaz almak istersen 0532 652 8089 dan irtibata geçebilirsiniz

aymaviolsa

Üye
    Konu Sahibi
güzel cihaz ancak v9999 da gps özelliği yok.
harita değil, gps özelliği istiyorum.
gps olsa düşünebilirim

huseyin2008

Üye
kardeş alıyosan 200 tl bırakırım ama harita yüklenmesi lazım daha cihazın çizigi çizigi geçtim kılcal çizigi bile yok

tommytaha

tommytaha

Üye

aymaviolsa

Üye
    Konu Sahibi
kardeş alıyosan 200 tl bırakırım ama harita yüklenmesi lazım daha cihazın çizigi çizigi geçtim kılcal çizigi bile yok

hüseyin kardeşim teşekkür ederimilğine. sözüm sana değil yanlış anlama.

ancak bu cihazı bir arkadaşım aldı. rezil rüsva oldu. navigasyon olayı sıfır.
çok çabuk yakalıyor uyduyu ama üzerindeki harita ne zamanda kalma bilmiyorum.
ankaranın dahi yarısı yok. seslendirme dahi tam çakma. çakma ötesi.
sonra aldıgımız cihaza mesaj geldi İMEİ numarasında ötürü. aldıgımız firmaya götürdük arkasında durmadı ve yarı fiyatına nerdeyse geri verdik.

UZAK DURUM ABİ BU CİHAZLARDAN.
gidin 200 tl ye adama akıllı telefon alın. ha televizyonu yada gps olmasın. kafanız dinç olsun.
gps istiyorsan da nav. cihazı al geç bu kadar.

huseyin2008

Üye
kardeş bende bu cihazı aldım memnunum ama yaınında verilen 2 gb hafıza kartını vermedi aldıgım kişi o yüzden harita çalışmıyor

aymaviolsa

Üye
    Konu Sahibi
hüseyincim hafıza kartı önemli değil. işe yarasa al kullan derim ama farketmiyor. nav. programı süper çakma. bence o telefon için daha fazla harcama yapma navigasyon için.

farbi

Üye
kardeş bende bu cihazı aldım memnunum ama yaınında verilen 2 gb hafıza kartını vermedi aldıgım kişi o yüzden harita çalışmıyor

hüseyincim hafıza kartı önemli değil. işe yarasa al kullan derim ama farketmiyor. nav. programı süper çakma. bence o telefon için daha fazla harcama yapma navigasyon için.

Bende cihazdan çok memnunum arkadaşlar.Yalnız bunun haritalarını ücretli veya ücretsiz biryerlerde yükletebiliyormuyuz veya hangi tür haritalar yükleniyor.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

aymaviolsa

Üye
    Konu Sahibi
Bende cihazdan çok memnunum arkadaşlar.Yalnız bunun haritalarını ücretli veya ücretsiz biryerlerde yükletebiliyormuyuz veya hangi tür haritalar yükleniyor.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

biz bulamadık harita.güncellemesini. eger bulabilirseniz bizede haber verirseniz sveiniriz. başka bir nav. programınıda çalıştıramadık..

farbi

Üye
biz bulamadık harita.güncellemesini. eger bulabilirseniz bizede haber verirseniz sveiniriz. başka bir nav. programınıda çalıştıramadık..

Sitesinden verilecek galiba haritalar.Ben oradakini attım telefona.

Performer

Üye

Sitesinden verilecek galiba haritalar.Ben oradakini attım telefona.

Turkey linkine basınca site açılmıyor bende. sizde nasıl durum acaba.
açılmayan linkten gördüğüm kadarıyla harita 01.04.2010 tarihli. benim elimdeki harita 20.10.2009 ve 175MB boyutunda. eğer siz 01.04.2010 tarihli yeni haritayı indirdiyseniz; bi yere upload yapıp, linkini buraya yazar mısınız.

teşekkürler..

desertstorm1

Üye

Performer

Üye

açılmıyo :(

--------------- Ekleme ---------------

bir sorun var;
gps çalıştırdığımda ilk açıldığında telefonda ayarlı olan saat ile aynı olarak köşede görünüyor, fakat gps uyduya bağlandığında saat aniden 5 saat ileri gidiyor. gpsden çıkınca telefon saati eski haline dönüyor. bu promlemi çözen var mı?
teşekkürler.

farbi

Üye
Turkey linkine basınca site açılmıyor bende. sizde nasıl durum acaba.
açılmayan linkten gördüğüm kadarıyla harita 01.04.2010 tarihli. benim elimdeki harita 20.10.2009 ve 175MB boyutunda. eğer siz 01.04.2010 tarihli yeni haritayı indirdiyseniz; bi yere upload yapıp, linkini buraya yazar mısınız.

teşekkürler..

Turkey yazan haritayı ben indirdim.Tarih daha da eski.24.09.2009 18:13 te oluşturulmuş görünüyor.

açılmıyo :(

bir sorun var;
gps çalıştırdığımda ilk açıldığında telefonda ayarlı olan saat ile aynı olarak köşede görünüyor, fakat gps uyduya bağlandığında saat aniden 5 saat ileri gidiyor. gpsden çıkınca telefon saati eski haline dönüyor. bu promlemi çözen var mı?
teşekkürler.

Dikkat etmedim bir bakayım.

Performer

Üye
bir de şu var;
sitesine English olarak girerseniz site tam olarak çalışmıyor. Fakat Çince linkine bastığınızda forum ve download linkleri çalışıyor.
Ayrıca sitesinde harita linkleri hala çalışmıyor. Sanırım aynı problem; yani, ingilizce değil de fransızca olarak girilcek ya da başka bi sorun var :( deneme yapıyorum ;)

telefon ekranında bilgi ikonları var.
- sol üst köşede pembe içinde müzik notası : genel progili belirtiyor,
- onun yanunda asla kilit : tuş kilidini ifade ediyor,
- kilitin sağ yanında ikili müzik notası var : ????? bu işaret neyi ifade ediyor ki ?

bir soru daha;
telefon genel profilde iken basit bir kısa yol tuşu ile telefonu sessize alabiliyor muyuz? denedim; bulamadım

F035 veya F030'un ingilizce, orginal pdf formatında kullanım kılavuzu elinde olan varsa gönderebilir mi?
[email protected]

farbi

Üye
bir de şu var;
sitesine English olarak girerseniz site tam olarak çalışmıyor. Fakat Çince linkine bastığınızda forum ve download linkleri çalışıyor.
Ayrıca sitesinde harita linkleri hala çalışmıyor. Sanırım aynı problem; yani, ingilizce değil de fransızca olarak girilcek ya da başka bi sorun var :( deneme yapıyorum ;)

telefon ekranında bilgi ikonları var.
- sol üst köşede pembe içinde müzik notası : genel progili belirtiyor,
- onun yanunda asla kilit : tuş kilidini ifade ediyor,
- kilitin sağ yanında ikili müzik notası var : ????? bu işaret neyi ifade ediyor ki ?

bir soru daha;
telefon genel profilde iken basit bir kısa yol tuşu ile telefonu sessize alabiliyor muyuz? denedim; bulamadım

F035 veya F030'un ingilizce, orginal pdf formatında kullanım kılavuzu elinde olan varsa gönderebilir mi?
[email protected]

Profil genelde iken çağrı geldiğinde telefonu ters çevirirsen sessiz oluyor.Orjinal kullanım kılavuzu istemişsin bende Türkçesi var istersen göndereyim.

Performer

Üye
@farbi
Türkçe kılavuzu Word dökümanı sanırım. Eğer öyleyse o bende mevcut. tşk ederim ;)

Güzel özellikmiş, saol ;)

sitesindeki harita linkleri sizde açılıyor mu acaba. bende açılmıyor. Maalesef haritaları indiremiyorum.

SunaviMapData/Maps içindeki MultiMab.tab dosyasında;
OPTION TURKEY, 7, 0, 75, 21, 1, 15, 0
gibi satırlar var. Bu satırlardaki sayıların ne anlama geldiğini biliyor musunuz? Teşekkürler,

Siz GPSi deneyebildiniz mi? Sizde de, GPS uydulara bağlandığında köşedeki küçük saat 5 saat ileri gidiyor mu?

Üst Alt