"Fluminense'ye gitmek istiyorum"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi

Fenerbahçe'nin ünlü futbolcusu Roberto Carlos, Fluminense'ye transfer olmak istiyor. Son günlerde hakkında çıkan transfer dedikodularını doğrulayan Carlos, Brezilya kulübüyle görüşmeler yapmaya devam edeceğini söyledi.
Roberto Carlos'un Fenerebahçe macerasında sona yaklaşılıyor. İki sezon önce Real Madrid'le sözleşme yenilemeyerek Kanarya'ya gelen Carlos, evliliğini gerekçe göstererek kariyerini Brezilya'da tamamlayacak gibi görünüyor.
Goal.com'un haberine göre; Basında çıkan Fluminense dedikodularını ilk kez kendi ağzıyla doğrulayan ünlü yıldız, EFE ajansına yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki haftalarda Fluminense yöneticileriyle görüşeceğim. Her şey ailemin nerede yaşayacağına bağlı. Başka teklifler de alıyorum; ama Brezilya'ya açılan kapı olacağı için, Fluminense'de oynamayı çok isterim" şeklinde konuştu.
Bu açıklamadan, geçtiğimiz günlerde evlenen Roberto Carlos'un, müstakbel eşinin de baskısıyla Brezilya'ya yerleşmek istediği anlaşılıyor. Profesyonel futbol kariyeri boyunca yalnızca iki yıl Brezilya'da forma giyen Roberto Carlos, 1993-1995 yılları arasında Fluminense'nin rakibi olan Palmeiras'ta oynamıştı.
Bu arada Fenerbahçe'yle 2010 yılına dek sözleşmesi bulunan Roberto Carlos'un, Kanarya'dan nasıl ayrılacağı da şimdiden merak konusu oldu. Carlos'un, Fluminense'yi, Fenerbahçe'ye bonservis ödemeye ikna etmeye çalışacağı; bunu beceremediği takdirde de kiralık olarak bu takımda forma giyme formülünü devreye sokacağı ifade ediliyor.

• Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Daha geçen Fenerbahçe tv de düğünündeyken Fenerbahçe de çok mutluyum , 1 yıl daha sözleşmem var..Ve futbolu Fenerbahçe de bırakmak istiyorum dedi..Gazetelere de aynı şekilde beyanaat ve verdi..

Şimdi de böyle haberler mi çıkarıyorlar. Komik..!

Gülüyorum artık bu haberlere. :ehe

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
R.Carlos Flumiense yöneticileriyle görüşme yapacam son kararı ailemle beraber verecem dedi.Ntvsporda da var bu.Brezilya ya gidebilirim dedi.Biz de yalan haber yok ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
4-5 Temmuzda R.carlos istanbula gelerek Fenerbahçe klubüne katılacak tekrardan..R.carlosun söylemlerini geçtik hadi , Aziz yıldırım bile açık açık Söyledi R.carlos kalıyor diye..:oke: Daha fazla söze ne hacet..!

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Aziz yıldırım R.Carlos kalıyor dedi bakalım ne olacak.

Doğan

Üye
Daha geçen Fenerbahçe tv de düğünündeyken Fenerbahçe de çok mutluyum , 1 yıl daha sözleşmem var..Ve futbolu Fenerbahçe de bırakmak istiyorum dedi..Gazetelere de aynı şekilde beyanaat ve verdi..

Şimdi de böyle haberler mi çıkarıyorlar. Komik..!

Gülüyorum artık bu haberlere. :ehe

artık bende gülüyorum :ehe

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Kim neler söylemiyor ki?Aziz Yıldırım ne ki?Ben R.Carlos un söylediklerinden yola çıkarak konuyu açtım.Gitmez kalır o ayrı konu.Ama giderse ben daha çok gülerim :)

halef07

halef07

Üye
gitmek isteyen gider fenerbahçe de giden oyuncunun yeri dolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...