İngilizler Fenerbahçe diyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
İngilizler Fenerbahçe diyor!


İngiliz devi Chelsea'nin Ganalı orta saha oyuncu Michael Essien ile Fenerbahçe'nin ciddi şekilde ilgilendiği iddia edildi.
İngiliz basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe, tecrübeli oyuncunun transferi için Şampiyonlar Ligi play-off turunda Spartak Moskova'yı geçip gruplara kalmayı ve bu sayede transferde elini güçlendirmek istiyor.
Essien ise yaptığı açıklamada Chelsea'de kalmak istediği açıkladı. Ganalı oyuncu yaptığı açıklamada, "Ben burada kalmak istiyorum. Burada 2 yıl daha sözleşmem var. Bir yere gitmeyeceğim. Evet takımda değişim var, takımdan ayrılan ve takıma yeni gelenler var fakat bunlar futbolda olan şeyler. Bunlarla başa çıkıp tam performans göstermeniz gerekiyor." dedi.
Sözlerini sürdüren Essien, "Her zaman bana verilen görevi yaptım ve nerede oynatılırsam oynadım. Chelsea için çok çalışıyorum. Sağ bek ve diğer pozisyonlarda da oynadım, benim için problem yok." şeklinde konuştu.
Essien'in bu açıklamalarına karşın durum belirsizliğini koruyor çünkü Essien bu sezon menajer Roberto Di Matteo'dan henüz forma alamadı. Hatta Cesar Azpilicueta'nın da transfer edilmesi Essien'in forma bulma şansını bir hayli azalttı.
29 yaşındaki oyuncunun bu şekilde gözden düşmesinin nedeni ise yaşadığı uzun süreli sakatlıklar. Daha önce dinamikliği ile takımda sürekli yer bulan Essien yaşadığı sakatlıkların ardından takımdaki yerini kaybetti.
Yaşadığı sakatlıklar ile ilgili de konuşan Essien, "Sakatlıklar da bu oyunun bir parçası ve her an olabilir. Ben sadece sakatlıktan bir an önce kurtulmak için dua ediyorum. Çok konuşmak yerine sahada performansımı göstermeyi tercih ederim." dedi.
Takımda forma bulması bir hayli zor olan Essien'in, Şampiyonlar Ligi play-off turunu geçmesi halinde kendisiyle ciddi şekilde ilgilenen Fenerbahçe'ye transfer olacağı tahmin ediliyor.
 


El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Şu turu hayırlısıyla bi atlayalım çok iyi seyler olucak
 
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
KEşke ...
OLağanüstü olur gerçekten...
 
hidayet02

hidayet02

Üye
Korkunun Ecele Faydası Yok Aykut Yaptı Yapacağını...

Olan Ülke Puanına Oldu...

Sanırım Fenerbahçe Artık Transfer Falan Yapmaz...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt