Flipfont s60 v5 Font Değiştirme Programı (New) 5800 N97 vb..

Sponsorlu Bağlantılar

AnKaRaLi dıablo

AnKaRaLi dıablo

Üye
super cok tesekkurler

- - - Eklendi - - -

opera miniden girince sitenin fontu bile degisio:ehe:

aga_0074

aga_0074

Üye
ama her değiştirdiğinizde teli kapatın ve açın yoksa eski font kalıyor..

korhanad

Üye
ya allahm ya butun nokıa tellerıne uygun bi c5 03 uymuyo ya

- - - Eklendi - - -

tşk ederim bu site mükemmel ya adamlar hzmet verıyo gercekten her konuda...

aga_0074

aga_0074

Üye
evet sana katılıyorum..ama kötü yani en önemli konuların çoğu güncel değil..

korhanad

Üye
evet olabilir. Kardeş

HsnCnKly

HsnCnKly

Üye
teşekkürler

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar programı yükleyin eğer gözükmüyorsa resetleyip programı açın öle fontu seçin. Rarları tele atıp açmaya çalışanlarsa winrar programını yüklemesi gerek ona gerek yok derseniz tele atmadan önce rar dan çıkarın dosyaları öle tele atın koLay geLsin.

fanat1

fanat1

Üye
eywallah güzel pro ama 37 fontu nere cıkartcaz? C ye atıyorum data içine flipfont klasörüne telefon kendinden geciyo kapanıyo. n97

costrıder

Üye
MonotypeImaging_FlipFont_v5_2_1_Express dosyaını rar dan çıkarmak için giremiyorum arşiv hasarlı filan diyo napmam lazım​

vök

Üye
program güzalmiş eline sağlık

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
arkdaslar rar ı pc de cıkarın ole telin ıcıne atın.. Bazen telde acında ole hatalar verebiliyor. Fontları tek tek yuklemenız gerek demek ıcın hepsını rar ın ıcınden cıkartın öle deneyın...

yesilyol22

yesilyol22

Üye
Teşekkürler güzel paylaşım :)

• Beğen
Tepkiler: ReaqL

sevmeyecegimmm

Üye
hocam bu programı ben n96 16 gb cıhazıma yukledım fontlarıda yukledım fakat telefonda menude flipfont uygulamasını bulamıyorum gorunmuyor .uygulama yonetıcısınde yuklu oludugu gorunuyor fakat menude bır turlu bulamıyorum.bana yardımcı olursanız cok sevınırım :(

Furkan JR

Üye
Konu 4 yıl öncesine ait fakat yine de sormak istiyorum bu indirdiğimiz dosyayı nereye atacağız bu konuda biraz acemiyim de yardımcı olabilir misiniz?

kadirx2

kadirx2

Üye
3 günlük trial fontlar

Üst Alt