Flesteen V2.1.0 Sorunsuz v60 güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

usuklu

Üye
Kardeş ben bir iki sorunla karşılaştım. bunlar;
1)en basitinden Kendi web tarayıcısı youtube'den vıdeo ızlemeye calıstıgımda web tarayıcısında atıyo
2)sanırım telefon tam hacklı değil. Çünkü coğu programda ya sertifika sorunu veriyo yada güvenilmeyen bir sağlayıcıdan deyip yuklemıyo. Acıkcası cfw'ni cok beğendım tekrar başka bi cfw'ye gecip flash atmak ıstemıyorum. bunlarla ilgili yapabileceğiniz bişey varsa cok makbule gecer.

leventgaat

Üye
bu fw yi bende çok beğendim gerçekten çok hızlı daha iyisini bulamadım.yanlız.ben ilk çıktığı günden beri şu ANNA ikonlarını sevemedim.yapılan bütün fw ler hep anna ikonlu.rica etsem anna ikonsuz orjinal
ikonlu filesteen fw sini yayınlayabilirmisiniz.fw için teşekkürler.....

ammarakca

ammarakca

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ben bir iki sorunla karşılaştım. bunlar;
1)en basitinden Kendi web tarayıcısı youtube'den vıdeo ızlemeye calıstıgımda web tarayıcısında atıyo
2)sanırım telefon tam hacklı değil. Çünkü coğu programda ya sertifika sorunu veriyo yada güvenilmeyen bir sağlayıcıdan deyip yuklemıyo. Acıkcası cfw'ni cok beğendım tekrar başka bi cfw'ye gecip flash atmak ıstemıyorum. bunlarla ilgili yapabileceğiniz bişey varsa cok makbule gecer.

Güzel kardeşim hard format at telefonuna hafıza kartınada format at herhangi bi sorun kalmaz ben bunu kendime has olarak yaptım paylaştım hack konusuna gelince hacklı değil rompack ekte olanları aktif edersen sorun kalmaz hacklı olur bu yazılım iki özeliğe sahip hem hacklı hemde hacksız rompack aktif edersen hacklı olur

usuklu

Üye
hangilerini aktif edeyim. ismiyke yazsan sana zahnet

oktay2617

Üye
ilk mesajım yükleme sorunu ile ilgiliydi,sorun kalmadı! Bi de şu samsung ana ekrana yeni widgetler eklemek istiyorum ama olmuyor,bi yolu varmı? Bu arada cwf çok hoş olmuş,ellerine sağlık usta!

usuklu

Üye
tesekur ederim......

varrior_1

varrior_1

Üye
Sadece 3 adet dosya var eksikleri nasıl temin edeceğiz. Yükleyemedim ben...

Symbian Modder

Üye
MCU-Core

PPM-ROFS2

APE-Uda.fpsx

memoli1996

Üye
Telefondaki en yardımcı olan uygulama olan sözlügü silmişsin, bu cfw'ı bana kullanışsız yapıyor, yine de eline sağlık.

usuklu

Üye
dediğin gibi hard format attım hafıza kartını biçimlendirdim ve tekrar flash attım ama kendi web tarayıcısının problemi devam ediyor..özelikle youtube. Bu soruna bi el atsan sana zahmet :-)

helebar

helebar

Üye
ya kardeşim bende jaf'ta dosyaları görmüyo mcu ve ape variant'te görmüyo ne yapıcam bi yardım edin.

haqanguven

haqanguven

Üye
elina sağlık kardeşim

emre_1537

Üye
ya bende dosyalar gözükmüyor jafta bu fwyi atmak istydm tlfna 5dfa dnedm olmadi bi yardım

- - - Eklendi - - -

ya bende dosyalar gözükmüyor jafta bu fwyi atmak istydm tlfna 5dfa dnedm olmadi bi yardım

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye

- - - Eklendi - - -

jafı aç bb5 sekmesine gel orada ppm,mcu ve ape variant düğmelerini tıkla.dosyaları seç ve flaşla...bende kullandım oradan biliyorum.

- - - Eklendi - - -

jafı aç bb5 sekmesine gel orada ppm,mcu ve ape variant düğmelerini tıkla.dosyaları seç ve flaşla...bende kullandım oradan biliyorum.

c00 dosyası için yeniden adlandırmada ctrl+a yap sonra ctrl+c yap.mcuda rm-356 klasörüne girdiğin zaman aç kısmına ctrl+v yap...ppm ve ape variantı da sırayla v(v01,v02 vb.) ve uda.fpsx dosyalarını seç ve flaşla iş bu kadar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt