Flesteen V2.1.0 Sorunsuz v60 güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ammarakca

ammarakca

Üye
    Konu Sahibi
Flesteen V2.1.0 Sorunsuz v60 güncellendi
Flesteen V2.1.0 serisi​
1.C5 Tuş kilit sistemi(Yeni) new
2.Dosya Transferi Modu
3.Mesajlara Entegre Sohbetler Kayıtlı Mesaj 999
4.Mesajlardaki İletim raporunu Açık Halde
5.Nokiya mesaj atmayı engeliyen mod
6.Açılışta gereksiz Programlar engelenmiştir
7.Ovi Maps Beta 7 -24.2.2011 Şun en son sürüm
8.Tek tuşla kilit(.Keylock eklendi.)
9.Menü Düzeni kople değiştirildi..
10.Nokia E6 Zil sesleri(Yeni)new
12.Ekran Yakalama Yazılımı
13.Yepyeni Ev Ekranları(Yeni) new
14.Süper Temalar eklendi Artı Bi tema Paralı(Yeni) new
15.Açılış Kapalış eklendi (Yeni) new

Gereksiz Uygulamalar​
1.Yardım(silindi
2.Akses kurulumu(silindi
3.Chat(silindi
4.Sözlük(silindi
5.About(silindi
6.My Nokia(silindi
7.Podcasting(silindi
8.Çevrim içi Paylaşım(silindi
9.Podcasting(silindi
10.Yazılım Güncellem(silindi
11.Ovi senkronizasyon(Silindi
12.Ovi Müzik.(silindi
13.Get Rihanna(Silindi)

LİNK EKLENDİ....​

Kod:

• Beğen
Tepkiler: 79madi ve fixana1

nurgezgini

Üye
etkin notlar varmı bunda kardeşim?

fixana1

fixana1

Üye
Emeyinize saglik, gercekten ilk defa bir FW icin saskinlik icinde kaldim, acayip guzel olmus. Tesekkur ederim, basarilarinizin devamini diliyorum.

nurgezgini

Üye
yükleyen arkadaşlar içinde etkin notlar varmı söyler misinizz

CENNET-X13

CENNET-X13

Üye
Ellerine sağlık İnşallah sorunsuzdur!

ammarakca

ammarakca

Üye
    Konu Sahibi
etkin notlar varmı bunda kardeşim?

malesef kardeşim sadece notlar var

----------Eklendi @ 21:25:28 ---------- Yazıldı @ 21:24:59 ----------

Emeyinize saglik, gercekten ilk defa bir FW icin saskinlik icinde kaldim, acayip guzel olmus. Tesekkur ederim, basarilarinizin devamini diliyorum.

tşk ederim kardeşim

----------Eklendi @ 21:27:45 ---------- Yazıldı @ 21:25:28 ----------

yükleyen arkadaşlar içinde etkin notlar varmı söyler misinizz
kardeşim bu yazılım kendime yaptım şuanlık sorunsuz ama hiç birşey sorunsuz değildir
gayet hızlı ve gereksiz yazılımları sildim tamamen saf ve temiz

fixana1

fixana1

Üye
Usta bil diye paylasiyorum, Flashladim fakat Dosyanin acilmasi icin yeterli hafiza yok, deyip ana ekrani kapatiyor, HardReset yaptim Flashtan sonra, ve yine ayni hatayi aliyorum malesef,

CENNET-X13

CENNET-X13

Üye
kardeş temalar çok yer tutmuş. acaba temasız(sadece 1 temalı) bir cfw vermen mümkün mü?

usuklu

Üye
Usta bil diye paylasiyorum, Flashladim fakat Dosyanin acilmasi icin yeterli hafiza yok, deyip ana ekrani kapatiyor, HardReset yaptim Flashtan sonra, ve yine ayni hatayi aliyorum malesef,
Başta bende aynı sorunla karsılastım ama ev teması bölümünden farklı tema seçip tekrar samsung widgete dondugunde sorun ortadan kalkıyooo.

----------Eklendi @ 21:09:11 ---------- Yazıldı @ 21:07:07 ----------

Emeğine sağlık gercekten harıka bı calısma yapmıssın :D

fixana1

fixana1

Üye
Ben Müzik dinlerken ses açma ve kapatma butonları çalışmıyor. Acaba nasıl haledebilirim bu sorunu.

ammarakca

ammarakca

Üye
    Konu Sahibi
Ben Müzik dinlerken ses açma ve kapatma butonları çalışmıyor. Acaba nasıl haledebilirim bu sorunu.

kardeşim herhangi bi sorunla karşılaşmadım garip geldi senin sorun bana ben bu yazılımı özel olarak kendime göre yaptım ve bu özel yazılımı paylaşmak geldi içimde paylaştım hafiza kartını biçimlendir tekrar jafla bu sorun hafiza kartında kalan system private ve benzeri klasörleri silmediğinden doyayı oluşmuş tekrar dene olmazsa güncellerim yazılımı...

----------Eklendi @ 23:00:27 ---------- Yazıldı @ 22:58:54 ----------

Başta bende aynı sorunla karsılastım ama ev teması bölümünden farklı tema seçip tekrar samsung widgete dondugunde sorun ortadan kalkıyooo.

----------Eklendi @ 21:09:11 ---------- Yazıldı @ 21:07:07 ----------

Emeğine sağlık gercekten harıka bı calısma yapmıssın :D

öncelikle sorulara cevap verdiğin için sana tşk ederim kardeşim
ayrıca yorumun içinde tşk ederim güle güle kulan yazılımı

itirpan

Üye
Allah Allah ben bunu nasıl yükleyecem. Birazcık bilgi verebilir misiniz? bu dosyaları nereye atıp jafla yüklüyoruz? orjinal dosyanın içine mi? Şimdiden teşekkürler..!

ammarakca

ammarakca

Üye
    Konu Sahibi
Allah Allah ben bunu nasıl yükleyecem. Birazcık bilgi verebilir misiniz? bu dosyaları nereye atıp jafla yüklüyoruz? orjinal dosyanın içine mi? Şimdiden teşekkürler..!

jaf kulanmayı bilmiyorsan jaf kuruluma bakmanı tafsiye ederim

itirpan

Üye
yok hallettim kardeş sağol. Uyku bastırınca bir an kafam durdu. Kurdum deniyorum. Eline sağlık. Bu arada arkadaşın müzik çalardaki sorununu deneyecem de hala müzük ve postcıst araniii diyor

ammarakca

ammarakca

Üye
    Konu Sahibi
iptal et postcıs ben yazılımda sildim o atık ondan sorun çıkarıyor :bilmm neden kaynaklandığını

itirpan

Üye
iptalde olmuyor. Yeniden kapatıp açacağım. ve açıldı. Ses tuşu da çalışıyor. Yani ses seviyesi yan tuşlardan değiştirile biliyor. Başka sıkıntı olursa yazarım. teşekkürler.

ammarakca

ammarakca

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeşim:hmmm

fixana1

fixana1

Üye
Ustam ben sorunu halettim, arka arkaya tam 3 defa format attim telefonun hafizasina, ve hersey artik sorunsuz calisiyor. Harika bir CFW olmus, guzel CFW arayanara tavsiye ederim, Saygilarla.

ammarakca

ammarakca

Üye
    Konu Sahibi
Ustam ben sorunu halettim, arka arkaya tam 3 defa format attim telefonun hafizasina, ve hersey artik sorunsuz calisiyor. Harika bir CFW olmus, guzel CFW arayanara tavsiye ederim, Saygilarla.

tşk ederim kardeşim genelde sorunlar hafıza kartan oluşuyor tavsiyem hard format ve hafıza kartını biçimlendirmeniz Tabiki bunu unutmayın özel dosyalarınızın yedeğini alın

fixana1

fixana1

Üye
Yaa usta ciktigi gunden beri kullaniyorum bu FW yi kardesimin telefonunda hala hatasiz kusursuz calismakta, ellerin dert gormesin. Ama kendi telefonuma Turkce ve Bulgarca dilleri mevcut bir CFW ariyorum, artik bulamazsam bu FW yi kullanicam gibi geliyor bana. Sorunsuz calisan bir FW isteyenlere tavsiye ederim. Emegine saglik ustam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt