Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Flaşş:Turkcell Her Yön Sadece 1 Kontör
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026
Üye
Konu Sahibi
Flaşş:Turkcell Her Yön Sadece 1 Kontör
Turkcell flaş kampanyalara devam ediyor haziran ayında en az 100 kontör yükle ve cebine gelecek her yöne 1 kontörden konuşmaya başlayabilirsiniz mesajından sonra konuşmaya başla
Kayıt Yok Başvuru Yok...
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
saol!
yusufucan
Üye
Vardır Bunda Bi Çakallık ama Hadi Hayırlısı
KAFKAS KARTALI
Üye
teşekkürler bilgi için
nightdragon35
Üye
paradox kayıt yada başvuru olmadıgına emin misin dostum.
by_bilinmez
Üye
kayıt ve başvuru olmadan nasıl olacak bu
emin dayı
Üye
bunda hiç bir oyun bozanlık yoktur + kayıt olayıda yok siz sadece normal olarak kontur yükleyin hepsi bu ben nisan ayından beri her yöne dk sadece 1 konture konuşuyom+ turkcel sitesine sürekli bakmanızı tavsiye ederim çünkü her gün yeni bir kampanya duyuru yorlar bilginize siteye girdiğinizde sağda kampanyalara tıklayın ordanda özel avantajlara tıklayın orda ne varsa mutlaka size uygun bir kampanya olacaktır özellliklede turkcell artık her ayın başlarında mutlaka sınırsız hediye mms kampanyası başlatmaya başladı şiddetle tavisiye ederim daha fazla bilgi için burayı tıklayın her gün bakın derim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nightdragon35
Üye
paradox biraz daha ayrıntılı bilgi verirsen sevinirim dostum.kayıt olmadan nasıl olacak bu iş.
kubilay212
Üye
vaybe turkcelle birseyler oluyor
Yasminozz
Üye
ooooo süper...
technonur
Üye
kesin bi detayı vardır ama nedir
orgeneral2203
Üye
YEEEEEEEEEEH YAKIŞIR TURKCELL'e!!!
toprakumit
Üye
Ya ben bıktım bu yaptırımlardan. yok ayda 150 kont. yüklersen böyle olur. Yok 50 kont. karşılığı bu kadar.... Allaha şükür kontörlü hatlarla fazla işim olmuyor...
orgeneral2203
Üye
bana geldi. yetmedi kampuscell li olduğum için 2 saat bedava(tüm türkcell'e), günde 3 sms'ten sonrası beleş, her yöne 1Sms 1 kntre geldi.
piri.reis
Üye
paradox isimli arkadaşımız yalan söylüyor. bu kampanya sadece geçen ay kayıt olanlar için geçerli. herkes için değil. inanmayın ona.