Flaşş:Turkcell Her Yön Sadece 1 Kontör

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Flaşş:Turkcell Her Yön Sadece 1 Kontör
Turkcell flaş kampanyalara devam ediyor haziran ayında en az 100 kontör yükle ve cebine gelecek her yöne 1 kontörden konuşmaya başlayabilirsiniz mesajından sonra konuşmaya başla

Kayıt Yok Başvuru Yok...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
saol!

yusufucan

yusufucan

Üye
Vardır Bunda Bi Çakallık ama Hadi Hayırlısı

KAFKAS KARTALI

Üye
teşekkürler bilgi için

nightdragon35

nightdragon35

Üye
paradox kayıt yada başvuru olmadıgına emin misin dostum.:)

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
kayıt ve başvuru olmadan nasıl olacak bu

emin dayı

emin dayı

Üye
bunda hiç bir oyun bozanlık yoktur + kayıt olayıda yok siz sadece normal olarak kontur yükleyin hepsi bu ben nisan ayından beri her yöne dk sadece 1 konture konuşuyom+ turkcel sitesine sürekli bakmanızı tavsiye ederim çünkü her gün yeni bir kampanya duyuru yorlar bilginize siteye girdiğinizde sağda kampanyalara tıklayın ordanda özel avantajlara tıklayın orda ne varsa mutlaka size uygun bir kampanya olacaktır özellliklede turkcell artık her ayın başlarında mutlaka sınırsız hediye mms kampanyası başlatmaya başladı şiddetle tavisiye ederim daha fazla bilgi için burayı tıklayın her gün bakın derim

nightdragon35

nightdragon35

Üye
paradox biraz daha ayrıntılı bilgi verirsen sevinirim dostum.kayıt olmadan nasıl olacak bu iş.

kubilay212

kubilay212

Üye
vaybe turkcelle birseyler oluyor

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ooooo süper...

technonur

technonur

Üye
kesin bi detayı vardır ama nedir :D

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
YEEEEEEEEEEH YAKIŞIR TURKCELL'e!!!

toprakumit

toprakumit

Üye
Ya ben bıktım bu yaptırımlardan. yok ayda 150 kont. yüklersen böyle olur. Yok 50 kont. karşılığı bu kadar.... Allaha şükür kontörlü hatlarla fazla işim olmuyor...

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
bana geldi. yetmedi kampuscell li olduğum için 2 saat bedava(tüm türkcell'e), günde 3 sms'ten sonrası beleş, her yöne 1Sms 1 kntre geldi.

piri.reis

piri.reis

Üye
paradox isimli arkadaşımız yalan söylüyor. bu kampanya sadece geçen ay kayıt olanlar için geçerli. herkes için değil. inanmayın ona.

arslansem

arslansem

Üye
Tamamdır yükleyecektim zaten bekliyim azcık:)

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
paradox isimli arkadaşımız yalan söylüyor. bu kampanya sadece geçen ay kayıt olanlar için geçerli. herkes için değil. inanmayın ona.

benim bugune kadar yazdığım hiç bir haber yalan olmadı ara 4440535i yalansa burdaki üyeliğimi iptal ettireceğim Anladınmı

Yeni Üyesin Benim 350 Konu Ve 850 Mesajım Var bu sitede Gsm Haberlerini incele Son 6 Ayda Girilen 5 Konudan 3 ünü Ben Açmışım

Araştır Öyle Konuş Kardeşim

schumici

schumici

Üye
türkcell şu kampanyalarını biraz daha ucuza yapsa çok daha iyi olcak

Altun.

Altun.

Üye
turkcell se bi çakallık wardır diye düşünmeden edemyrum gerçekten öle bi hale geldikki

TüRKeR_uA

TüRKeR_uA

Üye
Böyle birşey yok.Haziranın başında 100 kontör yükledim.Turkcell olan bir arkadaşımı aradım.Daha 1 dk olmadan 3 kontör gitti.;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt