flash yapmadan orjinal fwye c5 tuş kilidi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
flash yapmadan orjinal fwye c5 tuş kilidi
arkadaşlar 5800 a c5 tuş kilidi çok güzel duruyor birkaç arkadaşın isteği üzerine upload ediyorum forumda mevcut ama hepsi flash atarak uygulanıyor bu sis versiyonudur. flash atmadan orjinal fwye c5 tuş kilidi ekleme sorunsuz çalışıyor. rardan 2 dosya çıkıyor ikisinide kurun telefonu kapatıp açın aktif olacaktır.

Tepkiler: gülengin, erkan_32, asumxp ve 1 kişi daha
Sonra diger klide geri donebLrmiyiz ?

Konu Sahibi
tabiki dönebilirsin yüklü uygulama bölümünden kurduğun iki programı bulup sildinmi orjinala dönersin

denedim.sonuç:işe yaramadı.bu arada paylaşan arkadaşıma söylüyorum,sen denedin mi?

Konu Sahibi
denedim.sonuç:işe yaramadı.bu arada paylaşan arkadaşıma söylüyorum,sen denedin mi?

Denememiş olsam paylaşmam şuan kullanmaktayım türkçedir ve sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Kullanmakta olduğum fw Hiçbir dosyaları değişmemiş sadece hack yapılmış orjinal v52 fwdir. Fwnin sisteminde oynama yaptıysan çalışmaya bilir başka fwde denemedim. Iki programıda tel hafızasına kurdum kapattım açtım aktif oldu

Ekran Görüntüsü Eklersen İyi Olur Birde Bildirimler Çalışıyo mu Bunda? (Gelen Aramalar-Mesajlar)

bende nedense işe yaramadı.polarbit oyunları da çalışmıyor. neyse teşekkürler

Konu Sahibi
    Konu Sahibi
benim fw sadece hackli normalde çalışması lazım bende çalışıyor

Tepkiler: mangdaşire

Febris

Üye
Denedim çalışmyoR.

Atacan-

Üye
telefonum hackli rompacther de yüklü yamalarda açık ama yinede çalışmıyor sende nasıl çalışıyor anlamadım gitti..

Konu Sahibi
telefonum hackli rompacther de yüklü yamalarda açık ama yinede çalışmıyor sende nasıl çalışıyor anlamadım gitti..

Size yalan borcummu var çalışmayan şeyi niye çalışıyor diyeyim arkadaş bende çalıştı kapattım açtım çalıştı. Bende dailymobile'den almıştım herkez çalışmadı diyor. Sildim linki bende

Febris

Üye
mod fw de calismiyor

ousta

Üye
Kardeş tekrar yüklerimisin bende denemek istiyorum

cyngus06

Üye
ee yok mu yani arkadaşlar flash yapmadan C5 tuş kilidi programı??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...