flash player 10.2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
flash player 10.2
arkadaşlar adobe hızını arttırma amaçlı flash player 10.2 yi çıkarmayı düşünüyor..ve bende bu yüzden korkuyorm şimdi desire almaya.şu an bilindiği üzere android 2.2 froyo da adobe flash player 10.1 var.. acaba adobe flahs player 10.2 yi çıkarırsa yine androide uyarlayabilirmi.işlemci hızı yetermi.yoksa sadece 2011 yılında artacak olan çift çekirdekli telefonlarmı kullanabilcek bu sürümünü..kararsız kaldım bilgisi fikri olanalr varmı??

• Beğen
Tepkiler: mustafaa58, sevgilimsin, Ant3pLi ve 3 diğerleri

andboy

Üye
Arkadaşım şu an piyasadaki en iyi donanıma sahip cihazlardan biri desire ve şu an bile adobe flash sorunsuz

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum ya işte adobenin bu değişik tavırları yüzünden korkuyorum açıkcası..hani birde bu çift işlemcili telefonlar piyasaya sürülecek ya ondan geriliyo insan :S

pegasus57

Üye
Allah akıl fikir versin.

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
cümlemizeeee...bi zamanlar 5800 ile videolar izlenebiliyodu sitelerde ama şimdi izlenemiyor çünkü adobe flash player 10 çıktı...bence de Allah akıl fikir versin...

americanboy

americanboy

Üye
android telefonlara desteği erken kesiyor ve yeni modellere genelde yeni yazılım sürümünü veriyor buda şimdki telefonlara pek uyarlanacak gibi gözükmüyor benim düşüncem bu

helim3461

Üye
Al kardeşim motorola milestone xt720 bak keyfine boşver bunları .. Araştır ve gör

prince of hell

prince of hell

Üye
valla tegra 2 sağlam geliyo ama ben yinede flashın zorlayacağını sanmam 10.1 desire da hiç bir flash dosyayı kasmadan gösterebiliyor snapdragon hala piyasanın en iyi mobil işlemcilerinden

dip not google hala android 2.3 dahil tüm yazılımlarını nexus one üzerinde geliştirip test ediyor ki desire ile nexusun hardware i birebir aynı

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
ewethaklısın orası öyle desire bambaşka bişey..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt