Flash lite 3 + FLV player

Sponsorlu Bağlantılar

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
teşekkürler

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
ütiş

fatihs60

Üye
tşkler ellerin dert görmesin

habbuj

habbuj

Üye
teşekkürler

TheDarkSide

Üye
Dahili bileşen hatasını bilen kimse yokmu arkadaşlar ?

habbuj

habbuj

Üye
kardeş 6630 a olmuyo galiba ben yükledim yüklemedi

nederse59

Üye
bu paylaşımdan yeni haberim oldu fakat link ölü tazelermisiniz...

the jolly joker

Üye
kardşm ya bnde 5800 wr o ilk dosyayı yklemio ''bu dahıli bir beleşen dio'' ltfn 5800 da flash player kullanabln bi yardm etsn

--------------- Ekleme ---------------

kardşm ya bnde 5800 wr o ilk dosyayı yklemio ''bu dahıli bir beleşen dio'' ltfn 5800 da flash player kullanabln bi yardm etsn

yalnızdost

Üye
hocam bu pro lar n70 e uyumlu değilmi işlem başarısız deyip yüklemiyor.

ozanayan

Üye
arkadaslar e90 web browser ında flash player8 isteyen sayfaları nasıl acabilirim?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
peki bunu tlf ye attik daha sonra internete girip video izleyebilirmiyiz...

acati

acati

Üye
Smart Movie 4.10 Tam sürüm linkindeki FLV leri de açıyor. Göbeğinizi çatlatmaua gerek yok. Forumda arayın bulup kurun :)

barbiezeynep

Üye
ARKADAŞLAR ONLARLA HİÇ UĞRAŞMAYIN BU SİTEDE WEB BROWSER ADLI YERDE SKYFİRE ADLI TARAYICI VAR ONU KULLANIN BİLGİSAYARDAN NE YAPIYORSANIZ AYNISINI TELDE YAPACAKSINIZ HER YERDEKİ FİLMLERİ İZLERSİNİZ HATTA CANLI TV BİLE İZLEYEBİLİRSİNİZ TESE EDİLEN TELEFONLAR E51 N95 8GB N96 N79 E71 DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN [email protected]

omen632

omen632

Üye
tşk emeğine sağlık pro kurdum ama yön tuşuna bastığım zaman kapanıyor.video 1.flv yaptım açılmadı

rc-kop

Üye
barbiezeynep adlı üyeye katılıyorum skyfire yi bilgisayarda kullandığım gibi internette geziniyorum... n96 telefonum ile kablosuz ağlardan internete bağlanarak dizi izlediğim bile oluyor...

wertuy07

wertuy07

Üye
umarız calısır n73 de

yeniuye2

yeniuye2

Üye
videoyu hangi klasöre atıcaz ya ?

tmm yazıyomuş e:others a

tşkkür ettim.değerlendirme puanını da verdim:oke:

erencejk

Üye
kardes n95 kurdum ekrana geliyor ama saniye videoda ilerliyor ama videolari teker tekerde atlatiyoum buralarda sorun yok ama ses cikmiyor bu bir ikincisi videlar saniye oalrak ilerledigi halde ekranda gorunmuyor nerde hata yapmis olalirim?

ya kardesim nasil siteeeee konu aciyosunuz cevap yokkkk baslarim boyle iseeeee konuyu acmayin millei enayi yerine koymayin lan

WiND0WS

WiND0WS

Üye
arkadaslar bunlara gerek yok internet download manager yukleyin dosyayi indirirken flv. eklentisini silin mpg. yazin inen dosya mpg formatinda iniyor veya 3gp yazin 3 gp formatinda insin yanliz bazi siteler izin vermiyor ama youtubeden iniyor:)

typhoon_92

Üye
ya neden hiç jar. uzantılı flv player vermiosunuz ki .. hepsi var bir o yok . yazık yani

Takipçi Satın Al

Üst Alt