Flash lite 3 + FLV player

Sponsorlu Bağlantılar

Kontrol

Kontrol

Üye
Tam Olarak Yöntem Budur Arkadaslar;

Uygun Programı Yukleyin.

"liste" isimli dosyayı playlist olarak değiştirin.

Sonra izlemek istediğiniz flv videonun adını da video1 olarak değiştirin.

sonra playlist+flvplayer+FLV DOSYANIZI

E:Other icine kopyalayın.

Bu kadar:oke::)

Simdi yaptim oluyor.

palci

Üye
program nerede

erdalgs

erdalgs

Üye
eyvallahhh

dinccine

Üye
anlamadım ama eline sağlık

FATİH_58

FATİH_58

Üye
eyvallah

cmvcn

cmvcn

Üye
:sn: önceden yüklemiştim ben de nie acmıo diodum meeersem bundanmış da sen bunu nerden buldun okudun anlamadım :islikneyse iyi oldu bu porooram.saol ellerinden dert görmesin :oke:

asfa

asfa

Üye
teşekkürler dostum baya bi uğraşmıssın anlaşılan bizimle paylaştığın saol

kurt249

Üye
eline sağlık bruder yapamayan arkadaşlar varsa video ismini 1 veya 2 kısa sekilde yapmayı denerse daha iyi olur ilk önce türkce karakter kısmına dikkat etmemistim olmuyor dicektim ama 1, 2 yapınca oldu tekrardan eline sağlık

sensizhayat66

Üye
teşekkürler

patlıcancı

patlıcancı

Üye
filimleri ileri geri sarma yokmu bunda benmi yapamadım anlamadım bilen varmı...?

enes0123

Üye
bulamadık desek

bolex49

Üye
gerçekten iii çalışma emeğine sağlık

kdr_81

Üye
cok mantıklı bst bir yontm saol artı n95de işe yarıo

mohican_sn

Üye
arkadaşım calışmıyor sis dosyaların yükleyemiyorum

antikaburda

Üye
yazıyı yollayan arkadaşa ÇOK TEŞEKKÜRLER,EMEĞİNE SAĞLIK
arkadaşım çok teşekkürler,bende de çalıştı,

anlayamayan arkadaşlar için, önce cep telefonunuzu data kablosu ile bilgisayarınıza bağlayı daha sonra açılan dosya penceresinde telefonunuzun dosyaları E:/ sürücüsü olarak oalrak gözükecek o dosyaların içinden others klasörünü bulabilirsiniz,ayrıca internet flashlı siteleri açmak,youtubedan,googla videodan ve gibi sitelerden bilgisayrdan video izler gibi video izlemek için SKYFIRE '' '' programını kullanabilirsiniz üstelik ücretsiz.

yardım isteyenler mesaj yada mail atabilrler [email protected]

ezey

Üye
n78 de denedim calıstı
yalnız esas ihtiyacım olan flv vp6 dosyalarda ileri geri alma yok :( birde tam ekran dedigimde yine ufak pencere kaldı belki tel modeliyle uyumsuz olabilir
yinede tesekkurler

azaist

Üye
Tsk

gearfactory

Üye
emegine sağlık

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
flas lite yükleyemiyorum bu dahili bir bileşen die uyarı veriyor neden acaba nasıl yapabilirim????

dehliz

Üye
arkadaşım çok teşekkürler,bende de çalıştı,

anlayamayan arkadaşlar için, önce cep telefonunuzu data kablosu ile bilgisayarınıza bağlayı daha sonra açılan dosya penceresinde telefonunuzun dosyaları E:/ sürücüsü olarak oalrak gözükecek o dosyaların içinden others klasörünü bulabilirsiniz,ayrıca internet flashlı siteleri açmak,youtubedan,googla videodan ve gibi sitelerden bilgisayrdan video izler gibi video izlemek için SKYFIRE '' '' programını kullanabilirsiniz üstelik ücretsiz.

yardım isteyenler mesaj yada mail atabilrler [email protected]

valla dostum sende sagol pro yu koyanda aylar once usenmısdım bunu bakdım swf to avi olayı kasıyor bızı bı el atıyım dedım oldu valla.. saolun...

Takipçi Satın Al

Üst Alt