Flash lite 3 + FLV player

Sponsorlu Bağlantılar

Favorite

Favorite

Üye
Valla süper oldu birde wmv yi oynatacak bi şey bulursak tamamdır. Paylaşım için teşekkürler

samicakmak

samicakmak

Üye
arkadasım bu flash lite nin 5800 da calışan versiyonu yokmu_?

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
teşekküerler

Favorite

Favorite

Üye
ben denedim çok güzel ama bunun başka yöntemi yokmuki bunları nasıl buluyorsunuz hayret ben hazır yazılı şeyi uygulamakta zorluk çekiyorum paylaşım için teşekkürler

sems230

Üye
işte size süper bir olay.youtube google video gibi flv videoları cepte çalıştırmayı başardım :oke:
öncelikle flash lite 3 programını yüklüyorsunuz .Flash lite 3 indirdiğiniz flv dosyalarını oynmatayacaktır ama önemli değil bunu da flash flv player + xml dosyasıyla halledicez.
şimdi flv dosyalarınızı ve aşağıda verdiğim flvplayer.swf dosyalarını E:others içine atın ve liste.xml dosyasını notepadle ya da telefonda fexplorer text editörüyle açıp video.flv yazan yere flv dosyanızın ismini yazın (yalnız türkçe karakter kullanmayın xml desteklemez) g bu sizin video listenizdir istediğiniz kadar video ekleyebilirsiniz tek yapmanız gereken <track></track> arasını kopyalayıp herhangi bi </track> tagından sonrasına yapıştırın aşağıdaki gibi ve listenizi oluşturduktan sonra liste.xml nin ismini playlist.xml olarak kaydedin.videoların adlarını xmlye aşağıdaki gibi ekledikten sonra playlist.xml yi de E:others
içine atın şimdi flash lite 3 programını çalıştırın ve flashplayer.swf dosysını açın yön tuşlarını kullanarak videolar arası geçiş yapabilirsiniz

<track>
<location>video1.flv</location>
</track>
<track>
<location>video2.flv</location>
</track>
.......................
mantığı anladıysanız çok kolay az bi uğraşla artık flvplayeriniz cebinizde :oke:
hocam yuklerken dosya bozuk diyo

ohhhtay

Üye
sagolasın dostum güzel bi paylaşm ellerine saglık

pisicikk

pisicikk

Üye
emeğine sağlık..:oke:

silop_kms

silop_kms

Üye
teşekkürler...

celilcemre

celilcemre

Üye
çok teşekkürler ama ben bunu beceremedim

gokolim

Üye
baya aramıştım bunu :]
teşekkürler
emeğine sağlık

pars67

Üye
Arkadasloar bende hata veriyo yuklerken diyo yuklenirken bilisiyo ne bu

şürü55

Üye
çok güzel teşekkürler playlist nasıl çoğaltırız?

mertt_cann

Üye
kardeş bu n70 şe oluyortmu oluyorsa neden benikine yüklenmiyor yardım lüttfennnnnnnnnn çoookk ihtiyacım var

Doğan

Üye
hmm güzel yöntemmiş..!

şürü55

Üye
flash player videolarımı tam oynatmıyor neden acama

amiral1087

Üye
vaawwwww etkilenmemek elde değil :) playlist yazısı cidden çok önemli ;)

darkblue

Üye
arkadaşlar ben adobe flash lite ı yükleyemedim telefona hata veriyor ne yapmam gerek youtube normal izliyorum videoları ama facebookda kileri izleyemiyorum.

sakli_kentli

Üye
ya arkadaşım benim telefon 6630 kurulum dosyasını tıklıyom dosya bozuk diyo ne yapmalı??????

dodododo92

dodododo92

Üye
teşekkürler..:oke:

felmyaxe

Üye
kardes e : others ne

Takipçi Satın Al

Üst Alt