Flash Dosyalarınızı Ekran Koruyucu Yapın...

Sponsorlu Bağlantılar

lokman_03

lokman_03

Üye
tşklerrrrrrrrrrrr

cm_vrn

cm_vrn

Üye
süperrrr...:oke:

aktolga

Üye
süper olmuş eline koluna sağlık

reoksit

reoksit

Üye
teşekkürler dostum emeğine sağlk çoktan beri bunu arıyordum n73 şimdi kullanıyorum çok işme yardı ellerin dert görmesin

xbetterx

xbetterx

Üye
Güzel bir paylaşım, teşekkürler. Sanırım bu özellik henüz s60 Os7, Os8'lerde kullanılmıyor.

mus_tang

Üye
arkadasım bende n 73 var.dedıgın seylerı yaptım.x plorerdan Cye flash dosyaları attım.daha sonra owınskınden anımaton programından select scrensaver den secmeye calısıyom fakat attıgım flash dosyalarını gormuyo..kesın bende bı yanlıs vardır:) yardımcı olabılırsen sevınırım

--------------- Ekleme ---------------

x plorer dan c yi actıgımda owinskin/screenseaver da flash dosyalarım gozukuor ancak menude owinsin/animator/select screensaver de ne telefon hafızasında nede hafıza kartında bısey gozukmuyo.veri yok yazıo.Yardımcı olursanız sevınırım.

nukiyama

Üye
kardeş rar dosyasını çıkaramıyorum şifre istiyor bi yardımcı olursan sevinirim;)

süperr

fazo

fazo

Üye
teşekürler

krool

krool

Üye
bilader temanın s60 v2 olanı yok mu linkini versen coook süpermiş :oke:

ercanaktayyyy

Üye
sağol kardeş

Doğan

Üye
tesekkürlEr paylasım için :)

ersan66

Üye
günceleme hatasi bildiriyor ne yapmam gerekiyo

cadigargi

Üye
arkadaşlar temayı kurmanıza gerek kalmadan animator uygulamasını kurun, sis dosyası s60 v3 n73 te kullanıyorum,

slhozc

Üye
teşekkürler

kml80

kml80

Üye
tesekkurler dostum

provera

Üye
tuşları kilitleyip telefonu beklemeye bıraktığınızda devreye girmiyor tuşları kilitlemeden bıraktığınızda devreye giriyor
(ownskin sitesinde birsürü flash ekran koruyucu var)

lord67

lord67

Üye
Saol kardeş bizimle paylaştığın için çok yardımcı oldun...

seminay

Üye
arkadaşlar temayı kurmanıza gerek kalmadan animator uygulamasını kurun, sis dosyası s60 v3 n73 te kullanıyorum,

çok sağol arkadaşım işte bu iyi oldu:oke:bu n80 le uyumlu değil uyarısı verdi bunun n80 için olanı yokmu

murat45_23

Üye
lutfen yardım nokia n73 u ilk cıktıgı zamanlar almıstım yaklasık 205 3 seneden berıde nasıl ekran koruyuzu yapa bilirim diye de arastırıyordum bu paylasım icin cok tesekkur ederım ellerınıze saglık ama C nin icindeki ownskın/screansaver klasorunu bulamadım lutfen yardım edınnnnn

lutfen yardım nokia n73 u ilk cıktıgı zamanlar almıstım yaklasık 2.5 3 sene once falan yanlız aldıgımdan berıde nasıl ekran koruyucu yapa bilirim diye de arastırıyordum bu paylasım icin cok tesekkur ederım ellerınıze saglık ama C nin icindeki ownskın/screansaver klasorunu bulamadım lutfen yardım edınnnnn

o.adem13

o.adem13

Üye
çok tşk paşam ellerine sağlık

Üst Alt