Flash bellekteki yer sorunu?? Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nike497

Üye
    Konu Sahibi
Flash bellekteki yer sorunu?? Acil Yardım
Öncelikle mrb arkadaslar. Herkesin kandili kutlu olsun..

Kingston markalı 8GB bi usb flash belleğim var ve bunun özelliklerine baktığımda 7.45 GB boş yer yazıyor. 6.05 GB'lık bir
dosya
atayım dedim (Atmadan önce de flash belleği biçimlendirdim). Yer yok hatası aldım. Bir yürlü çözemedim. Virüs falan mı girmiştir acaba çözümü var mı varsa nedir? Bilgisi olan arkadaşlar
yardım
bekliyorum..

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
ne attın mesela film felan mi... 6 gb film mi attın

- - - Eklendi - - -

bu arada senin de kandilin kutlu olsun ;)

- - - Eklendi - - -

bende de aynı hata veriyor toshıba var bende de çok yüksek boyutlu film atınca kabul etmiyor, ama korkma virüs felan bulaşmamis sadece dosya çok büyük geliyor yer olmasına rağmen

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
:D 4 gb dan büyük dosya kopyalayamazsın...
kopyalayabilmek için. flash diskin dosya sistemini NTFS yapman gerekiyor....

ayrıca NTFS yaptıktan sonra.. donanım ekle kaldırdan çıkart yaptıktan sonra çıkartmalısın usb yi..
yoksa dosyalar bozulabilir. :oke:

• Beğen
Tepkiler: nike497

nike497

Üye
    Konu Sahibi
Yok biraz oyun oynayım dedim. Benim evde biri masaüstü bürü laptop olmak üzere iki tane pc var. Masaüstündeki pes12.iso(6GB) dosyasını flash bellekten laptoba atayım dedim ama olmadı.. Peki nasıl hallederim bunu başka bildiğin bi yol falan var mı ?:hmmm

- - - Eklendi - - -

Hmm anladım. Peki ben flashın dosya sistemini nasıl NTFS'ye cevirebilirim? Biçimlendir diyince sadece exFAT ve FAT32 seçenekleri gözüküyor

- - - Eklendi - - -

Hmm anladım. Peki ben flashın dosya sistemini nasıl NTFS'ye cevirebilirim? Biçimlendir diyince sadece exFAT ve FAT32 seçenekleri gözüküyor

- - - Eklendi - - -

Flashı NTFS'ye cevirip denedim. Oldu çok teşekkür ediyorum sana saol :oke:

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Yok biraz oyun oynayım dedim. Benim evde biri masaüstü bürü laptop olmak üzere iki tane pc var. Masaüstündeki pes12.iso(6GB) dosyasını flash bellekten laptoba atayım dedim ama olmadı.. Peki nasıl hallederim bunu başka bildiğin bi yol falan var mı ?:hmmm

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Flashı NTFS'ye cevirip denedim. Oldu çok teşekkür ediyorum sana saol :oke:
yardımcı olabildiysem ne mutlu...
kolay gelsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt