Flash Bellekte Gördüğüm En yüksek Hız :D

Sponsorlu Bağlantılar

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
Flash Bellekte Gördüğüm En yüksek Hız :D

Flash Bellekte Bu :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
daha yükseği var :oke:
yinede çok iyi. usb2 yi düşünürsek

Legendary.

Legendary.

Üye
Maşallah :naughty:

- - - Eklendi - - -

Maşallah :naughty:

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
ben de pc ye yeni format attigimda 15 saniyeligine 100 kusur mb gormustum muhtemelen ss vardir yarin atarim :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
benim hariciyle kapışır :D

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
ram le alakalı bu hız :good:

- - - Eklendi - - -

bide bişey sorucam madem o kadar hızlı süreyi niye hesaplamamış :oke: kesinlikle yazması lazım sürenin

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
ram le alakalı bu hız :good:

- - - Eklendi - - -

bide bişey sorucam madem o kadar hızlı süreyi niye hesaplamamış :oke: kesinlikle yazması lazım sürenin

Yeni Başlatmıştım Dosyayı Ondandır Ayrıca Bu bellekte daha önce 50-60-80-90 mb gibi hızları gördüm. :oke:

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
dostum bende gördüm ama şöyle düşün yani hız çok az ise hesaplayamaz ama hız ne kadar çok ise o kadar saniyede hesaplar yani ordaki en fazla 10 15 saniye yazmalı onu yazmadıysa sistemin eskidir :ehe

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
pcne format at açılır açılmaz flaşla bişe aktar o zamanki hızı gör :)

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
dostum bende gördüm ama şöyle düşün yani hız çok az ise hesaplayamaz ama hız ne kadar çok ise o kadar saniyede hesaplar yani ordaki en fazla 10 15 saniye yazmalı onu yazmadıysa sistemin eskidir :ehe

Bir filmi Atması 8sn sürüyor bazen Bizzat denediğim oldu.

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Yarin anlayisim biraz farklidir :ehe

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
Burdada Hesaplanıyor yazıyor :D

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
Burdada Hesaplanıyor yazıyor :D

bitmesine çok az kalmış daha hesaplayayamış çok saçma bişe yani çok küçük bişey atsan bile orada 1 sn onu okuyamazsın dahi pencere hemen açılır kapanır ama 1 sn yazar ben anlamış değlim daha battal :(

Superfan

Superfan

Üye
Bende görüyorum da o hızla mı kopyaladı sorun o yani.Yoksa her seferinde 50-60 :D

Uhops

Uhops

Üye
Ağlamak istiyorum.benim flaş 500kb/s ile atıyor 10 saniyeden sonra yanıt vermıyor;(

Heroata

Heroata

Üye
Vay be cok hizli

Üst Alt