Flaşın canı cehenneme dostumsiz siz olun sandisk flaş almayın malzemesi çok kalitesiz fu ll plastik şimdiden gıcırdıyo flaş![]()
Kingston iyidir3 yıldır kingston 8lik flaş var daha tık etmediFlaşın canı cehenneme dostumKingston iyidir
Benimki 6.yıkanışında kafayı yedi artık içinde 400 gb lik cins cins dosyalar görüyor isimleri falan bi garip bende koydum betona vurdum balyozu sonra 16gb kingstone g3 travel aldım3 yıldır kingston 8lik flaş var daha tık etmedi

Benimki 6.yıkanışında kafayı yedi artık içinde 400 gb lik cins cins dosyalar görüyor isimleri falan bi garip bende koydum betona vurdum balyozu sonra 16gb kingstone g3 travel aldım![]()
aynn Sandisk Pişmanlıktır...siz siz olun sandisk flaş almayın malzemesi çok kalitesiz fu ll plastik şimdiden gıcırdıyo flaş![]()
Gerçi onuda ramın yanında 10 liraya aldıydım

Benim note 3 de 32gb havan kimebende bu yaz 32lik almayı düşünüyom para bol bende sülalem raad![]()

bnde iphone 5 de 64 hava kimeBenim note 3 de 32gb havan kime![]()

iphone 5 e ne yükleyecen ki ekranı guccük film izlenmezbnde iphone 5 de 64 hava kime![]()

HAHAHAHBenimki 6.yıkanışında kafayı yedi artık içinde 400 gb lik cins cins dosyalar görüyor isimleri falan bi garip bende koydum betona vurdum balyozu sonra 16gb kingstone g3 travel aldım![]()
flasha uzaylilar girdi
yada omo devrelere karisti
S4 16 gb kendi hafiza + 64 gb lik harici kart üstelik class 10iphone 5 e ne yükleyecen ki ekranı guccük film izlenmez![]()

Benimde kulaklık yıkandı makinede taş gibisandisk cruzer ister inanın ister inanmayın çamaşır makinesinde yıkandı pantolonun cebinde idi ve çalışıyor hala![]()

Benimde kulaklik yikandi eheheheBenimde kulaklık yıkandı makinede taş gibi![]()

Telefonun bataryasını cıkarıp makineye at bişe olmaz. Bataryayı takmadan içini temizle amaBenimde kulaklik yikandi ehehehe
Ayni sonuc benimde ben bi deniyim dedim umidim yoktu ama tik yok eskisi gibi

Dün S5 i yıkadık okulda gerçekten suya dayanikliymisTelefonun bataryasını cıkarıp makineye at bişe olmaz. Bataryayı takmadan içini temizle ama![]()

telefonla suya giren de varDün S5 i yıkadık okulda gerçekten suya dayanikliymis![]()
onu da yaparsınızHiç başıma gelmedi allah korusuntelefonla suya giren de var![]()
onu da yaparsınız
çok kötü bişe 
Aynen çok koyar adamaHiç başıma gelmedi allah korusunçok kötü bişe
![]()