İyi fikir özel çerçeve yaptırırım onahatıra olsun duvara as bari![]()

İçinde ne var diye soranlara ne dicem devlet belgelerimianahtarlığına tak şekil yaparsın 64 gb diye![]()
yok tek başına izlemelik film dersinİçinde ne var diye soranlara ne dicem devlet belgelerimi

Videolarım var de "videolar"İçinde ne var diye soranlara ne dicem devlet belgelerimi

ne videosu derse ne diyeceksinVideolarım var de "videolar"![]()

Film arşivim var derdimne videosu derse ne diyeceksin![]()

Film arşivim var derdim![]()
Arkadaşım Yapıcak Tek bişe var. Garantiye vermek çünkü: kullanıcısı hatası değil bu....
Evlat acısı gibi koyar vallaGeçmiş olsun bence toprağa gömmelisin yani 64gb boru değil![]()

Aynen benim bi ara 4gb vardı ayagım çarptı usb si pc de kaldı gövdesi yerdeEvlat acısı gibi koyar valla![]()
ne üzüldüm film atıyordum tamda pc ye atıp izleyecektim 
Aynen benim bi ara 4gb vardı ayagım çarptı usb si pc de kaldı gövdesi yerdene üzüldüm film atıyordum tamda pc ye atıp izleyecektim
![]()

Ben 16lığı kaybettim okulda kıyameti kopardım sonra bilgisayarın arkasında buldum takılı unutmuşumAynen benim bi ara 4gb vardı ayagım çarptı usb si pc de kaldı gövdesi yerdene üzüldüm film atıyordum tamda pc ye atıp izleyecektim
![]()

flash benim için hayati bir şey...Ben 16lığı kaybettim okulda kıyameti kopardım sonra bilgisayarın arkasında buldum takılı unutmuşum![]()
neden ki ne atıyosan indirebilirsin deflash benim için hayati bir şey...![]()

Katılıyorumflash sade format için faydalı![]()
ve televizyondan film için![]()