Flash 8 ve komik sorunum

Sponsorlu Bağlantılar

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
Flash 8 ve komik sorunum
Arkadaşlar flash 8 de kılavuz çizgileri ile fazlalık yeri silebiliyoruz.Ama silmek için 2 cetvelin orta kesiştiği noktada bir yer bulmak gerekiyor.İşte ben o yeri bulamadım lütfen resimle o yeri gösterin (yerden kastım orta kesiştiği noktada fareyi sürükleyeceğim nokta)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Biraz daha açıklasan fazlalık yer dediğim

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
örneğin website için bir grafik tasarladım ama bu grafiğin sayfanın en üstünde olmasını istiyorum.Onun içln de grafiğin üstündeki kısmı tamamen silmem lazım ama bir türlü yapamadım:vur

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Fla dosyasını zip olarak uplayıp verirsen ve fazlalık yeri gösterirsen sana hazırlayıp veririm çünkü nasıl bir şey olduğunu görmem gerek

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
kardeş elimde hazırlanmış hali var zaten eğitim kitabından çalışarak öğreniyorum flash'ı.Ama benim bundan sonraki çalışmalarımda da kullanmam lazım.Fazlalık yeri resim olarak birkaç gün sonra ekleyebilirim ancak.Yine de yardımların için :tşk:

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Benim için farketmez sorununu çözelim de :)

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
işte bunun için :maxicep: u çok seviyorum ne olursa olsun her türlü yardım sonsuz :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
:):)

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi

1. resim kesilecek alanı
2. resim kitaptaki açıklamayı
3. resim uzaklaştırılmış görünümü
4. resim ise yakınlaştırılmış görünümü belirtir :islik

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Bunu açıklamam çok zor incelemem gerek :zzz:

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
o zaman biraz uzayacak ama fla dosyasını zipleyip veririm ama ancak 1 hafta sonra :oke:

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Farketmez kardeşim

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi

buyur dosya biraz geç oldu ama kusura bakma pc bozuktu onunla falan uğraştım ama yaptım oldu :)

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
:maxicep: kolay gelsin

Kayahan14

Kayahan14

Üye

kemal kardeş ben burda ne yapacağımı anlamadım çünkü kesilecek alan resim ile bana vardiğin fla farklı

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
kardeş farklı değil.Timeline üstünde bir çubuk var.Orada scen simgesinin yanında yuvarlak,üçgen,diktörgenin karışık halde bulunduğu bir simge var,orat tıkla.O zaman olacak.Ben onu grafik olarak ekledim çünkü :oke:

- - - Eklendi - - -

Yani sayfayı yakınlaştırdığmız yerin hemen yanında :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Şimdi gördüm
Şöyle yap o zaman 520 yi üstten grafiğe kadar kaç piksel varsa o kadar küçült 400 falan olur herhalde grafiği üste kaydır olmaz mı :bilmm

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
kardeş her yolu denedim ama maalesef olmuyor:(

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Vallaha çıkamadım ben bunun içinden ne için lazım sana bu

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
Eğitim kitabında bu uygulamyı yapmamız gerkiyor.Ayrıca daha sonra da grafik çizersek grafiğin üstünde veya altında beyazlık olmaması tam güzel yerine oturması gerekiyor.Bunun için lazım :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt