Flaş Flaş Turkcell Den 07.05.2008 E özel Yani Bugune özel Kampanya Kesin Okuyun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kurtoglu87

Üye
    Konu Sahibi
Flaş Flaş Turkcell Den 07.05.2008 E özel Yani Bugune özel Kampanya Kesin Okuyun
ARKADAŞLAR TURKCELL SADECE BUGUNE ÖZEL KAMPANYASI SAKIN KACIRMAYIN

7 Mayıs 2008 günü KAYIT MMS DENEMESIBEDAVA MAYIS yazın, adınızı ve soyadınızı ekleyip 2437’e kısa mesaj gönderin, 9–31 Mayıs tarihleri arasında tüm Turkcell’lilere bedava MMS gönderme şansını yakalayın.

<LI style="FILTER: true">Kampanyaya katılım sadece 7 Mayıs&#8217;la sınırlıdır. 7 Mayıs tarihinden sonra atılan kısa mesajlara cevap verilmez ve kampanya tanımlanmaz. <LI style="FILTER: true">Kampanyadan yararlanacak abonelere 9 Mayıs tarihinde bilgilendirme kısa mesajı gönderilir. <LI style="FILTER: true">Abonelerimizin, kısa mesaj ile kampanyaya katılımları bildirilmeden önceki MMS kullanımları ücretlidir. <LI style="FILTER: true">Bilgilendirme mesajının gelmesinden sonra 31 Mayıs tarihine kadar Turkcell&#8217;den tüm Turkcell abonelerine ücretsiz MMS gönderilebilir. <LI style="FILTER: true">Kampanyaya katılabilecek kişi sayısı sınırlıdır. <LI style="FILTER: true">Günlük abone başına MMS kullanımı 1.000 adettir. Günlük 1.000 adedin üzerindeki kullanımlar güncel MMS tarifesi üzerinden ücretlendirilir. <LI style="FILTER: true">Doldurulmayan günlük 1.000 MMS limiti ertesi güne devretmez. <LI style="FILTER: true">Hediye MMS&#8217;ler kişisel kullanım için geçerlidir. Ticari amaçlı olarak kullanılamaz veya satılamaz. <LI style="FILTER: true">Ücretsiz MMS hakkı sadece Turkcell&#8217;den Turkcell&#8217;e gönderilen MMS&#8217;ler için geçerlidir. <LI style="FILTER: true">Ücretsiz MMS gönderimi yurtiçindeki diğer operatörlere ve yurtdışına doğru geçerli değildir. <LI style="FILTER: true">Kampanyadan bireysel Hazır Kart ve faturalı hatlı tüm abonelerimiz faydalanabilir. <LI style="FILTER: true">Telefonunuzun MMS ayarını ücretsiz yapmak isterseniz, MMS yazıp kısa mesaj olarak 2222&#8217;ye atmanız yeterli. Gelecek ayar mesajını saklamanız durumunda MMS gönderebilirsiniz. <LI style="FILTER: true">Turkcell, kampanyalarının tarih ve içeriklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar

.

paradox1026

paradox1026

Üye
saol yararlandım:D

Nazy

Nazy

Üye
bilgi için sağol:):oke:

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
Yararlı bir bilgi eline sağlık

nightdragon35

nightdragon35

Üye
sagol ben daha önce denemiştim.süper oluyor bedava mms .yine yapacam:)

eQooo

eQooo

Üye
sağol dostum ...bu ii oldu...her ay yapıyorum:)

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
allah razı olsun harikasın dostum ya :oke:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Haber Için Saolasın :cool

kurtoglu87

Üye
    Konu Sahibi
onemlı degıl kardes ama bugun son 1 gunluk kampanya buuu haberınız olsunn

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
sagol

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
teşşekürler

jatvalca

jatvalca

Üye
bu aralar turkceli bi cömertlik aldı gidiyo hadi hayırlısı bakalım

Yasminozz

Yasminozz

Üye
tühh kaçırdık... :)

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
mms atmıyorum yha

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
teşekkürler bana da oldu

XMEN_43

XMEN_43

Üye
Bilgi Için Teşekkür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...