Flaş Flaş Flaş.Nokia C6 yazılımı 5800-5530 da!!!

Sponsorlu Bağlantılar

semmek

Üye
arkadaşlar bu Nokia 5800'a Nokia C6 Yazılımı Yüklemeyin valla telefonum paket oldu bilginiz olmadığı taktirde asla ve asla yüklemeyin size bir kardeş tavsiyesi telefonum şimdi açılmıyor bile

AlpReis

AlpReis

Üye
arkadaşlar bu Nokia 5800'a Nokia C6 Yazılımı Yüklemeyin valla telefonum paket oldu bilginiz olmadığı taktirde asla ve asla yüklemeyin size bir kardeş tavsiyesi telefonum şimdi açılmıyor bile
Yüklemesini bileceksin kardeş, benim 30-40 defa yüklemem oldu Allahın izni ile bir sıkıntı yok

kerem_714

Üye
arkadaşlarn dediğiniz gibi bu yazılımı yükledikten sonra gerçekten mükemmel olduğunu düşünmeye başklamıştım amaaa... pişmanbu seferde navigasyon yaniiiilıklar başladı... ovi mağaza kullanılamaz oldu... haritalara girer girmez kilitlenip duruyor... telefon hızlandı ama bu pragramları kullanamadıktan sonraa 5800'ın olmuş ne anlamı var... Neyse daha sonra telefona kendi yazılımını yükledim ama navigasyona giriyoruma am bir türlü gps bağlantısını kurulmuyor... ayrıca uydu verisi yok uyarısı veriyorrr... Şİmdi ne yapacağımı iice şaşırdım... Valla bin pişman oldumm arkadaşlarrrrr. kesinlikle yüklemeyin... bulaşmayın.... başarılı olanlar vardır belki ama orjinali her zaman ii... saygılar...

Üst Alt