Flaş Flaş Flaş.Nokia C6 yazılımı 5800-5530 da!!!

Sponsorlu Bağlantılar

sercansaim

Üye
    Konu Sahibi
Flaş Flaş Flaş.Nokia C6 yazılımı 5800-5530 da!!!
Arkadaşlar bomba haber pnht.org dan geldi.aylardır titiz çalışma yürüten ekip sonunda nokia c6 yazılımını(fw) 5800 ve 5530 üzerinde problemsiz çalıştırmayı başardılar.
Videoyu izlediğinizde ne dediğimi çok iyi anlayacaksınız.
Sitelerinden yayınladıkları mesajda ise,az daha sabretmemizi çok çok yakında fw yi paylaşacaklarını belirtiyorlar.Bu arada şahsi kanaatim sensör geçişleri ve hız oldukça stabil ve 5800 v51 e göre baya hızlı durumda.
Bu mutlu haber için teşekkürü çok görmeyin.Aranızda yeniyim.İhtiyacım var:P:
Link burada:

• Beğen
Tepkiler: ferdi_5290, srhtsn, twofan ve 19 diğerleri

atakax

atakax

Üye
video gözükmüyor kardeş birde c6 çıktımıki fw sini almışlar hemen

cabbar100

cabbar100

Üye
Telefon harika olmuş videoda gözüktüğü kadarıyla.

video gözükmüyor kardeş birde c6 çıktımıki fw sini almışlar hemen

Navifirm'de gözüküyor hatta Türkçe yazılımı bile var Navifirm'de C6nın(tabi başka c6 yoksa:ehe)

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
c6 sybiam kaç ki ?

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
fake dir ne olcak gerçek olsa herhalde nasıl yapıldığını anlatırlardı sağoalsın

osnakli

osnakli

Üye
Bu mutlu haber için teşekkürü çok görmeyin.Aranızda yeniyim.İhtiyacım var:P:
teşekküre neden ihtiyacınız var bunuda anlamış değilim.tamam takdir güzel şeydir ama bunu aleni yapmak pek etik bi durum değiş şahsi kanaatimce.bir konser ya da gösteri sonrası zorla alkış yaptıran acemi oyuncular gibisiniz...maxicep aileye yakışmıyor bu tür yaklaşımlar

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
Ne zamana yüklüyoruz umuyoruz ki 5800 Orjinal yazılımdaki sorunlar olmaz

bende 5800 yok ama tanıdıklar için filan sordum :D

Progressivity

Progressivity

Üye
hadi inş bakalım bi an önce release etselerde kullansak ama sanmam parasız release edeceklerini

sercansaim

Üye
    Konu Sahibi
hadi inş bakalım bi an önce release etselerde kullansak ama sanmam parasız release edeceklerini

adamlara yeterli donation(bağış) sağlanırsa bence para almazlar.FW yayınlanır yayınlanmaz bütün forumlara düşer merak etme:ehe

--------------- Ekleme ---------------

teşekküre neden ihtiyacınız var bunuda anlamış değilim.tamam takdir güzel şeydir ama bunu aleni yapmak pek etik bi durum değiş şahsi kanaatimce.bir konser ya da gösteri sonrası zorla alkış yaptıran acemi oyuncular gibisiniz...maxicep aileye yakışmıyor bu tür yaklaşımlar

hocam hasta ameliyat etmiyoruz neyin etiği Allah için.Edersen edersin teşekkürünü,etmiyorsan kimseyi ilgilendirmez zaten:bye2:

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye

SilentOne

SilentOne

Üye
çok ilginç :D

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Bence pekte sevindirici bi haber değil. göze çarpan tek artısı (benim gözümde pekte artı değil) şu n97 tipi ev ekranı. başkada bişey değişeceğini zannetmiyorum.

Progressivity

Progressivity

Üye
daha ne olsun be kardeşim telefonun çapı belli ztn buna da şükür diyelim ama inş symbian ^3 gelirde bari biraz daha ram den kazanırız telefonda

llovell

llovell

Üye
arkadaslar bu c6 firmvare bunlar ne demek bırı bana acıklayabılırmı NOKİA 5800 SAHIBIYIM BEN

Progressivity

Progressivity

Üye
nokia 5800 a Nokia C6 yazılımı atabilirsin demek tabi belli ki sen yolun çok başındasın forumu iyice bi araştır bakalım sen

ardam355

Üye
konu icin teşekkurler aqa ya bnde N5800 war ama cin mali orjinaldn bir farkı yok sadece yazılımı degişik ekran özellikleri menü çzellkleri ayni ama yazilimini degiştrmk istyrm Wi-Fi kullanmak 3G baglantis yapmmk istyorm uzun lafın kısası cn malına orjinal yazılım oluyormu bilen warsa duyan warsa mesaj atabilirmi faceden ?

eyup007

eyup007

Üye
konu icin teşekkurler aqa ya bnde N5800 war ama cin mali orjinaldn bir farkı yok sadece yazılımı degişik ekran özellikleri menü çzellkleri ayni ama yazilimini degiştrmk istyrm Wi-Fi kullanmak 3G baglantis yapmmk istyorm uzun lafın kısası cn malına orjinal yazılım oluyormu bilen warsa duyan warsa mesaj atabilirmi faceden ?
:ehe:ehe

Üst Alt