Flaş!Flaş!Flaş!Carlos'un Açıklamaları Deprem Yaratır!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Flaş!Flaş!Flaş!Carlos'un Açıklamaları Deprem Yaratır!!!
Fenerbahçe'den ayrılarak ülkesine dönen Brezilya'lı yldız Roberto Carlos, sarı lacivertlilerden ayrılmasıyla ilgili şok açıklamalarda bulundu.
İşte Roberto Carlos'un Milliyet gazetesine verdiği çarpıcı röportaj:
"Benim Fenerbahçe’yi bırakmamın tek nedeni sevgisizliktir. Fenerbahçe büyük reklamlar yaparak beni transfer etti. Biri banka ve diğeri de telefon şirketi olmak üzere iki büyük sponsor şirket bulmuştu. Bunun yanında forma satış gelirleri vardı. Bunlardan tek kuruş almadım. Fenerbahçe gerek imajımı, gerekse geçmişimi kullanarak para kazandı. Ben ise futboluma baktım.
Roberto Carlos sadece marketing değil, aynı zamanda iyi bir futbolcu da. Sahada görevimi yerine getirdim. Beni transfer ettiklerinde ‘Takımda lider olacaksın, tecrübeni Fenerbahçeli futbolcularla paylaşacaksın’ gibi çok sayıda vaadde bulundular. Başlangıçta her şey iyi gidiyordu. Takımda hem ağabeylik, hem de liderlik görevini üstleniyordum."
Bir futbolcudan fazlası
Bu bir yıl sürdü. Zicolu dönemde çok başarılıydık. Takımla yönetim arasında köprü vazifesi yapıyordum. Ancak zamanla Fenerbahçe bana karşı değişti. Bana sıradan bir futbolcu muamelesi yapmaya başladılar. Artık onlar için örnek bir insan değildim. Oysa benim futbolculuk kariyerim başarılarla dolu. Ben Roberto Carlos’um. Beni sıradan bir oyuncu gibi göremezsiniz. Bu durum benim Fenerbahçe’den ayrılmamın ilk nedeni oldu.
Fenerbahçe benim, liderlik, ağabeylik gibi görevlerime artık ihtiyaç duyulmadığını hissettiriyordu. Arkadaşlarımla ilgili sorunları anlatmaya başladığımda dinlemiyorlardı. Luis Aragones’in gelişi, Zico’nun kovuluşu, Brezilyalı oyuncuların transfer edilmesi hususlarında deneyimlerimden yararlanabilirlerdi. Çünkü ben bir futbolcudan daha fazlasını ifade ediyorum. Onlara fikrimi söyleyebilirdim.”
4 ay maaş alamadım!
Fenerbahçe’den 4 ay maaş alamadım. Bu beni fazla etkilemedi. Ancak bazı genç arkadaşlar da paralarını alamıyordu. Bu durumdan futbolcular rahatsızdı. Daha fazla detay vermek istemiyorum. Çünkü bu konular beni fazlasıyla üzüyor. Ama Maldonado’ya, Edu’ya yapılanlar, Zico’nun gönderiliş tarzı hoş seyler değildi. Beni ve takımı çok etkiledi. Düşünsenize Zico ile birlikte Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe tarihinin en başarılı sonuçları alınmıştı. Biraz şans yardım etse belki finale kadar da gidilebilirdi. Ama yaptıklarına, takım ile arasındaki sevgi bağlarına bakılmadan Zico gönderildi. Fenerbahçe’de öyle olaylar yaşadım ki, asla olabileceğini düşünmemiştim
Santos’un yerinde olsam giderdim
Son günlerde Real Madrid’in, Andre Santos ile ilgilendiği yazılıp, çiziliyor. Özellikle İspanyol medyasında bu transfer konusunda sürekli yorumlar yapılıyor. Ben şahsen Andre’nin yerinde olsam bir dakika düşünmeden Real Madrid’e gider, Fenerbahçe’yi bırakırdım. Çünkü böyle bir fırsat bir daha kolay kolay gelmez.
‘FIFA’lık olacağız’
Ben Fenerbahçe’ye geldiğimde burada futbolu bırakmak ve daha sonra bu kulübe hizmet etmek amacındaydım. Baktım ki, olmuyor. Gitme isteğimi Başkan Aziz Yıldırım ile Murat (Özaydınlı) beye anlattım.
Fenerbahçe’den gelen ilgisizlik yeni arayışlara başlamama neden oldu. Corinthians ile görüşmelere başladım. Amacım Fenerbahçe ile olan sözleşmemi tamamlamak ve mayıs ayında veda etmekti. Devre arasında gitmeyi düşünmüyordum. Bu konuyu yönetime açtığımda bana ‘Bonservis bedeli ödesinler, öyle git’ dediler. Şaşırdım. Sözleşmemde bonservis bedeli maddesi yoktu. Yani transfer sezonunda istediğim kulübe bedava gidebilirdim. Acele ile yeni sözleşme hazırladılar. Oraya bonservis bedeli eklediler.
Geçerliliği olmayan tek taraflı hazırlanmış bir sözleşme. Bunu kabul etmeyince, 1 milyon 875 bin euroluk ceza kestiler. Neden 1 milyon 875 bin euro biliyor musun? Bana 4 aylık borçları vardı. Bu miktar 875 bin euro ediyordu. 1 milyon daha eklemişler üzerine, böylece hem bana olan borçlarından kurtuluyorlar, hem de bonservis parası getirmediğim için ceza kesiyorlar. Avukatlarım ile görüştüm. Anlaşma yolları arıyoruz. Olmazsa Fenerbahçe ile FIFA’lık olacağız.

ouSahin

ouSahin

Üye
Ben bu haberin gerçek olduguna inanmıyorum Roberto Carlos artık futboluna bakıyordur neden daha gazetelere demeç versin ki

Milliyet gazetesi hemde boşverin :)

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Bilmem artık :)
Ya bu Fenerlilerin huyumudur?Kötü yönde bi haber olunca yok yok yok hayatta olmaz öyle şey falan :ehe
Kazım şike yapmış,telefon konuşmaları ortaya çıkmış,yok yok yok Kazım hayatta yapmaz öyle bişey olmaz olamaz falan :ehe
Bu haberin yalan olmasına ben de sevinirim açıkçası ;)
Ama gazeteler genelde bi konu üzerine yalan yazarlar geçerler.Bu röportaj çok çeşitli konulardan oluşmuş.Ciddi bi hikaye yazmak gerek.Bakalım neler olacak :islik

haltie

haltie

Üye
çok ağır konuşmuş ama İnaanırım çünkü kaçar gibi gitmek istedi ama iyyide oldu o yasta aldığı paralara saysın

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
doğru veya yanlış her giden birşeyler söyleyip gidiyor..2 sene boyunca Fener'e ne kattı futbol olarak bana göre hiç..önce kendi üzerine düşeni yapsın..

turcie

Üye
ilginc gercekten..ayrılacağı zaman yapılan töreni hepiniz hatırlarsınız aziz yıldırım gibi katı bi adam bile konusmasını yaptı tebrik etti ve plaket verdi.Carlos gayet mutluydu o gece ve fener icin calısmaya devam edeceğini söylemisti.simdi kalkıp kendini cürütmesine cok sasırdım umarım gercek değildir

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

'Davut

'Davut

Üye
Bu depremden Acaba sağ çıkabilirmiyiz....:d:SAÇMA

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Haber e gülmekten başka birşey yapmıyorum ...:ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Semih gazetelere neden inanmadığımızı anlatalım istersen biraz geriye gidelim mesala 6 sene önceye aşagıdaki tarihli hürriyet gazetesindeki köşe yazısında bir zamanlar gs klübünde yöneticilik yapmış gazeteci abimiz fatih altaylının bir yazısı okuyun bakalım :))

14 ocak 2004

Kandırmayın Fenerbahçelileri

GAZETELERDE Fenerbahçe'nin tranfser haberlerini okudukça gülüyorum.

Bir camianın taraftarları ile bu kadar mı dalga geçilir.

Haftalardır bir Alex yaygarası.

Geliyor, gelecek, eli kulağında.

Taraftar da heyecanlanıyor, umutlanıyor.

Sevgili Fenerbahçe taraftarları bu haberlere sakın kanmayın. Alex malex gelmiyor. Gelmez. Gelemez.

Alex dedikleri şu sıralarda Brezilya'nın en popüler adamlarından biri. Geçen yıl Real Madrid'in transfer listesinin en başındaydı.

Canının çektiği futbolcuyu tereyağından kıl çeker gibi alan, Barcelona'nın elinden Beckham'ı kapan Real Madrid bu Alex'i alamadı.

Şu anda da hem Real, hem de başka pek çok ‘‘bol paralı'' takım Alex'in peşinde.

Ancak onlar da alamıyorlar.

Bu yüzden Alex'in Fenerbahçe'ye gelme olasılığı yok. Keşke gelse de seyretsek ama yok böyle bir olasılık.

Fenerbahçe taraftarına satış yapmak isteyen basının palavrası.

Yönetim de herhalde bu gazdan memnun ki, sesini çıkarmıyor.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Türkiye'nin yönünü ve hızını bürokratlar belirlemediği zaman.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Semih gazetelere neden inanmadığımızı anlatalım istersen biraz geriye gidelim mesala 6 sene önceye aşagıdaki tarihli hürriyet gazetesindeki köşe yazısında bir zamanlar gs klübünde yöneticilik yapmış gazeteci abimiz fatih altaylının bir yazısı okuyun bakalım :))

14 ocak 2004

Kandırmayın Fenerbahçelileri

GAZETELERDE Fenerbahçe'nin tranfser haberlerini okudukça gülüyorum.

Bir camianın taraftarları ile bu kadar mı dalga geçilir.

Haftalardır bir Alex yaygarası.

Geliyor, gelecek, eli kulağında.

Taraftar da heyecanlanıyor, umutlanıyor.

Sevgili Fenerbahçe taraftarları bu haberlere sakın kanmayın. Alex malex gelmiyor. Gelmez. Gelemez.

Alex dedikleri şu sıralarda Brezilya'nın en popüler adamlarından biri. Geçen yıl Real Madrid'in transfer listesinin en başındaydı.

Canının çektiği futbolcuyu tereyağından kıl çeker gibi alan, Barcelona'nın elinden Beckham'ı kapan Real Madrid bu Alex'i alamadı.

Şu anda da hem Real, hem de başka pek çok ‘‘bol paralı'' takım Alex'in peşinde.

Ancak onlar da alamıyorlar.

Bu yüzden Alex'in Fenerbahçe'ye gelme olasılığı yok. Keşke gelse de seyretsek ama yok böyle bir olasılık.

Fenerbahçe taraftarına satış yapmak isteyen basının palavrası.

Yönetim de herhalde bu gazdan memnun ki, sesini çıkarmıyor.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Türkiye'nin yönünü ve hızını bürokratlar belirlemediği zaman.
Çok bombaymış yahu bu :ehe

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Örneği yersiz buldum :hmmm İlginç bi örnek daha niceleri verilebilir daha bu ne ki :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Ben gazeteci olsam böyle bir şey patlak verse bir daha yazmazdım

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Normal... Şaşılacak bir durum yok... Parasını aldı yan gelip yattı ve sonrada çekip gitti...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Carlos böyle birşeyi asla söylemez ...
Nasıl uğurlandığını herkes gördü . Fenerbahçe de tekrar görev almak istediğini söylemedi mi ? Tekrar görüşeceğiz demedi mi basın toplantısında .. ? Herkes de duydu ...

Şimdi de böyle bir asparagas haber çıkarılmış .. Gülüyorum sadece . :ehe

haltie

haltie

Üye
carlos bidaha mı gelicek:hmmm

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Evet .
İleri de menejer olarak düşünülüyor .. İnşallah yolumuz tekrar kesişecek bir gün . Aziz yıldırım basın toplantısında açıklanıştı .
İ love you Roberto Carlos .

haltie

haltie

Üye
hmm onu güzel yapar çünkü futbolcular ona hayran basarılı olur o konuda ama tekrar oynamaya dönücek sandım bian:ehe

'Davut

'Davut

Üye
DiaBLoS™;1910101' Alıntı:
Nasıl uğurlandığını herkes gördü . Fenerbahçe de tekrar görev almak istediğini söylemedi mi ? Tekrar görüşeceğiz demedi mi basın toplantısında .. ? Herkes de duydu ...

Bu haberi çıkaran demekki duymamış Yada duymamazlıkdan gelmiş...

Carlos'u kesin burda görecez buna eminim..

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi

Evet FIFA da tekrar görüşeceğiz demiş :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...