Cardozo veda etti

Sponsorlu Bağlantılar

Baskentliia

Baskentliia

Üye
    Konu Sahibi
Cardozo veda etti

'ye transferi yılan hikayesine dönen Paraguaylı yıldız , artık forması giymeyeceğini açıkladı. 'nin uzun süredir renklerine bağlamak için yoğun çaba sarf ettiği Paraguaylı yıldız ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.
ile süren pazarlıklarda bir türlü istediği rakama gelemeyen 'nin rüyalarını süsleyen 30 yaşındaki futbolcu, Algarve'de yapılan sezon öncesi hazırlık kampının kadrosuna dahil edilmemişti.
Cardozo, geride kalan sezondaki Portekiz Kupası final maçından sonra teknik direktör Jorge Jesus ile yaşadığı tartışma nedeniyle gündem yaratmış ve hocasını saha içinde iterek büyük bir isyanda bulunmuştu.
Teknik direktör Jesus'un kafasından tamamen sildiği Cardozo, Portekiz'in önde gelen spor gazetesi A Bola'ya yaptığı açıklamada şöyle konuştu:
"Her zaman benimle birlikte olan taraftarlara teşekkür ediyorum ancak tüm bu olanlardan sonra 'da devam etmem ve buraya motive olmam çok zor. Artık kafam 'dan çok uzaklarda..."
Ocak ayında kulüple olan sözleşmesini 2016 yazına kadar uzatan Cardozo, 2007'de Newells Old Boys'tan 11.8 Milyon Euro bonservis bedeliyle renklerine bağlandığı 'da, 2009-2010 ve 2011-2012 sezonlarında ligi gol kralı olarak tamamlamıştı.
2009-2010 sezonunda ise UEFA Avrupa Ligi'nde gol krallığı sevinci yaşayan Cardozo, 'da toplamda 261 resmi maçta 160 kez fileleri havalandırarak, kulüp tarihinin en golcü yabancı futbolcusu olurken, genel sıralamada ise 9. sırada yer alıyor.
 


Üst Alt