Flappy Bird'e Rakip Türk Oyunu "Patates Kafa"

Konu Sahibi
kolay gelsin hocam Türk geliştiricilerimizi görmek bizim için büyük bi gurur. iyi çalışmalar

Destek bulmak çok zor bir de insanların kötü yorumları olunca genç arkadaşların şevki kırılıyor mesela konuyu 500 kişi okumuş indiren 50 kişi

Destek bulmak çok zor bir de insanların kötü yorumları olunca genç arkadaşların şevki kırılıyor mesela konuyu 500 kişi okumuş indiren 50 kişi
siz google playi kaale alın hocam oy ortalamanız 4.9 ben indirdim oynuyorum ara sıra 5 yıldızı hakeden bi oyun

Konu Sahibi
siz google playi kaale alın hocam oy ortalamanız 4.9 ben indirdim oynuyorum ara sıra 5 yıldızı hakeden bi oyun

Bir de keşke Türkçe yapmasaydınız indiren daha çok olurdu diyen arkadaşlar var önemli olan indirme sayısı değil bir gün anlarsınız

NEXUS

Üye

:

5 yıldız verdim güzel bir oyun gerçekten

Konu Sahibi

:

5 yıldız verdim güzel bir oyun gerçekten

Teşekkürler çok iyi çıkmışsınız bu arada Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar "Patates Kafa" güncellenmiştir.

*Online sıralama (google leader board)
*kararlılık güncellemeleri
*Facebook ve Twitter skor paylaşımı

Forumdan indirip 5 yıldız vererek destek olan herkese sonsuz teşekkürler.

Son düzenleme:
Tepkiler: The Shadow ve .NeXuS.

NEXUS

Üye
Oyun tamam güzel ancak şöyle bir sorun mevcut
Bu sorun düzeltilebilir mi?

İmdirirp 5 yıldız vereceğim Türklerin bu konuda iyileşmesi gerek

MrAkif

Üye
Çok güzel 5 yıldız

Sucrofe

Üye
Ben hak ediyorsa 5 yıldız veririm. Sırf forumda gördüm diye değil. Ve hak ettiğini de verdim. 10 numara 5 yıldız. Üstelik hiçte şart koymamışsın. Başarılarının devamını dilerim.

Oyunun iyi gidiyor.

Konu Sahibi

Teşekkürler iyi gidiyor Allah'a şükür forumdan destek veren arkadaş çok oldu.