Fiyat sınırı olmadan en iyi 5 telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scuderia.

Scuderia.

Üye
Note 2 - Lumia 920

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
note 2 bence en iyisi

__xXx__

__xXx__

Üye
note 2
nexus 4
htc one x+
htc one x
samsung galaxy s3

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Note 2
Galaxy s3
Nexus 4
One x +
Lumia 920

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Note 2
Galaxy S III
HTC One X+
Iphone 5
Lumia 920

saruman_me

saruman_me

Üye
HTC One X+

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Note 2
Iphone 5
Galaxy s3
Lumia 920
One x+

:)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Şahsen değişiklik olsun diye Lumia diyorum Android artık sıkıcı gelmeye başladı bana.

gkcll

gkcll

Üye
Şahsen değişiklik olsun diye Lumia diyorum Android artık sıkıcı gelmeye başladı bana.

en doğru seçim olur ama konuyu açan arkadaşa nokia bitmiş demişler de oda inanmış ne diyeyim yapacak bişey yok
bilmiyorki nokia nın canı bağrı o üstüne çok düşecekler

dedereis123

dedereis123

Üye
en doğru seçim olur ama konuyu açan arkadaşa nokia bitmiş demişler de oda inanmış ne diyeyim yapacak bişey yok

Nokia , samsung a telefon yapmayı öğreten bir firmadır adam zamanın en buyuk telefon üreticilerinden ve 3310 kadar sağlam bir telefonu yapan bir firma referans olarak o bile yeter

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia N9
Lumia 920
hTC Butterfly
Note II
hTC one x +

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Valla istediğini alsın pişman olursa anlar.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Herkes herkesin seçimlerine saygı duymak zorundadır kimsenin beğenilerini eleştirme hakkınız yok arkadaşlar ! Ayrıca jetpackjoyride adlı üye çok belli ki zappinger o yüzden karşılıklı tartışmalara girmeyiniz.

gkcll

gkcll

Üye
Nokia , samsung a telefon yapmayı öğreten bir firmadır adam zamanın en buyuk telefon üreticilerinden ve 3310 kadar sağlam bir telefonu yapan bir firma referans olarak o bile yeter

aynen katılıyorum şöyle düşünelim 6600 halen piyasede samsung 2yıl önceki telefonlarından bile eser yok
bunlar kendi yaptığı telefonu beğeniyormu acaba geçen de bir haber okumuştum apple hayranının nokia aşkı diye onlar bile nokia nın tasarım ve sağlamşığını anlamış bunlar anlamadı
GEÇEN ŞU GERÇEĞİ FARK ETTİM İSTANBUL GÜNEŞLİ DE OTURUYORUM MEYDANDA TAM 3 LUMİA 920 KULLANAN KİŞİYE RASLADIM İYİ TUTULMUŞ ANLAŞULAN
ADIMIN BİRİ TAM YANIMDA İDİ ABİ ALET O KADAR ŞIK DURUYORKİ FARK EDİLMEMESİ ELDE DEĞİL BAŞTA BEN OLMAK ÜZERE HERKES TELEFONA BAKIYORDU :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Şu jetpackjoyride denilen zappingeri biri banlasın. Fazla tartışma çıkaracak yorumlar yapıp milleti kışkırtıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt