Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fiyat-Özellik Olarak Düşünürsek Galaxy s2 mi yoksa galaxy w mi:)
Sponsorlu Bağlantılar
custave
Üye
AndroidTelefonlari.com - Samsung Galaxy S2 i9100, Taksitli, 2 Yil ...
Burayada bı bak ıstersen
mancukya
Üye
S2 simdlik almayin arkadaslar yaklasik 2 hafta icinde S3 cikiyor fiyatlar aniden büyük düsüse gecicek.
Android olayına yabancıyım. doğdum doğalı nokia aldım dün saydım 18 nokia eskitmişim.))
artık farklı birşey denemek istiyorum ve nokia yı aratmasın istiyrum 701 e görecihaz daha ii gibi duruyo ama koskocaman ? var aklımda. pişman olmaktan korkuyorum. n9 a niyetlendim ama uygulama kıtlığı var. i phoneyi gereksiz pahalı buluyorum donanım-fiyat bağlamında.androidde de samsung en iyisi sanırsam. kararsız kaldım.
Bak sen symbian kullanıcısın demi? Eğer üst seviye bir symbiancı isen seni s2 idare eder. Ama eğer galaxy w alırsan 701 vs galaxy w gerçekten iyi değil 701 daha iyidir bence. Sana anca s2
Ben de sen gibi hep nokia kullandim ama bi naneye yaramaz saglam ama hiz yok uygulama yok oyun yok yok da yok canima tak etti gittim aldim gs2 telofonu biraz kurcaladim ilk sozlerim yaziklar olsun nokia al kardesim gs2 insanlik gor
Ben de sen gibi hep nokia kullandim ama bi naneye yaramaz saglam ama hiz yok uygulama yok oyun yok yok da yok canima tak etti gittim aldim gs2 telofonu biraz kurcaladim ilk sozlerim yaziklar olsun nokia al kardesim gs2 insanlik gor
Bak sen symbian kullanıcısın demi? Eğer üst seviye bir symbiancı isen seni s2 idare eder. Ama eğer galaxy w alırsan 701 vs galaxy w gerçekten iyi değil 701 daha iyidir bence. Sana anca s2
evet symbian ın tüm sürümlerini kullandım. oyun falan oynamıyorum ama netin hızlı olması navigasyon fotoğraf çekme mail ve ofis programları önemli benim için. navigasyon deyince garmin androidde çalışır mı? en çok kullandığım program kendisi. google maps ta yeter bana aslında ama garminde utm sistemi ile iş yerinde kullanabileceğim koordinat değerleri alabiliyorum. forumdaki tüm arkadaşlar s2 yönlendirdi. ona karar kıldım.
Bilgilendirme için teşekkürler. çok acelem yok o yüzden s3 çıkınca alayım fiyat düşür diyorsanız.
arkadaşlar bu androidtelefonları.com da garanti türkiye garantisi mi? nokia da bazı sitelerden alınan ürünler kvk genpa gibi yerde garantisi çalışmıyor. o yüzden istanbula aldığım yere yolluyodum onlar yaptırıp geliyorlardı.
samsung da durum nasıl? mesela bu siteden aldığım ürünü samsun da samsung un servis merkezi vvar orada geçerli olur mu garantisi.
ikinci olarak sitede seçenekler sunulmuş bunları seçeyim mi? yada hangilerini seçeyim. malum symbiyan olsa herşeyini bilirim de android de ne nedir anlamadım. root yapmak hacklemak mi oluyo mesela.
Root yap Tegra Oyun Driver'ını Yükle İşlemci Hızlandırma (Overclock) İsteği Pil Ömrünü Arttırma İsteği Popüler Hazır Uygulama Paketini Yükleme İsteği Popüler Hazır Oyun Paketini Yükleme İsteği
klongs
Üye
garmin yok galiba ama sygic igo var güzeldir
ekoks20
Üye
Konu Sahibi
androidtelefonlari.com da ki ürünlerin türkiye garantisi yokmuş kendileri garanti veriyorlarmış. o sıkıntılı bir iş. en ufak yazılım hatasında dahi işin yoksa istanbula gönder. hepsiburada ile arasında da 300 tl var
aleranol
Üye
Senin için s2 iyi ama one s ede bakmanı öneririm. Garmin s^3de vardı galiba hiç kullanmadım. Ayrıca o android telefonları daki işlemlerin hepsini zaten sen de yapabilirsin. Nete yaz andro root falan hepsini bulursun.