Fiyat-Özellik Olarak Düşünürsek Galaxy s2 mi yoksa galaxy w mi:)

Sponsorlu Bağlantılar

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat-Özellik Olarak Düşünürsek Galaxy s2 mi yoksa galaxy w mi:)
hepiniz özellik olarak galaxy s2 daha İİ DİYECEKSİNİZ BİLİYORUM..

---------- Eklendi @ 19:14:09 ---------- Yazıldı @ 19:12:54 ----------

MERAK ettiğim taraf şu neredeyse 2 katı para vererek galaxy s2 almaya değer mi? değerse niçin? aralarındaki en büyük fark nedir?

klongs

klongs

Üye
cift cekirdek islemci mali 400 gpu ics guncellemesi ram farki ekran turu farki boyut farki

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy W yerine Htc evo 3d konulursa daha iyi bir fiyat kıyaslaması olur. :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yine SII derim. Çıkalı bir seneden fazla olmasına rağmen çoğu telefonu hala eziyor.

PriZm

PriZm

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
yada şöyle sorayım. ssizce 2 kat para vermeye değer mi:)) oyun oynamayacağım :) film fLnda seyretmem telden.

1- kolAY E POSTA OKUMAK VE YAZMAK
2- 2 GB NET PAKETİM VAR :) BOL BOL NETE GİRMEK
3 PDF İNDİRMEK OKUMAK
4 GPS İLEGOOGLE MAPSI KULLANMAK
5 KAMERA İLE FOTO ÇEKMEK. BUNLARI TAKILA VE RESET OLMADAN SERİ YAPABİLMEK.
GALAXY W BUNLAR İÇİN YETERLİ MİDİR? 701 ALDIM MEMNUNUM AMA İKİDE BİR KİLİTLENİYO VE RESET ATIYO VE GOOGLE MAPSI ÇALIŞTIRMIYOR. BUİKİ ŞEYDEN DOLAYI ONU KARDEŞİME VERİP TEKRAR TEL ALACAĞIM AMA ÇOK TA UÇMAK İSEMİYORUM NE DERSİNİZ. GALAXY W İŞİMİ GÖRÜR MÜ YOKSA İLLAKİ S2 Mİ

PriZm

PriZm

Üye
eğer çok uçuk şeyler yapmayacaksan w seni fazlasıyla idare eder.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yada şöyle sorayım. ssizce 2 kat para vermeye değer mi:)) oyun oynamayacağım :) film fLnda seyretmem telden.

1- kolAY E POSTA OKUMAK VE YAZMAK
2- 2 GB NET PAKETİM VAR :) BOL BOL NETE GİRMEK
3 PDF İNDİRMEK OKUMAK
4 GPS İLEGOOGLE MAPSI KULLANMAK
5 KAMERA İLE FOTO ÇEKMEK. BUNLARI TAKILA VE RESET OLMADAN SERİ YAPABİLMEK.
GALAXY W BUNLAR İÇİN YETERLİ MİDİR? 701 ALDIM MEMNUNUM AMA İKİDE BİR KİLİTLENİYO VE RESET ATIYO VE GOOGLE MAPSI ÇALIŞTIRMIYOR. BUİKİ ŞEYDEN DOLAYI ONU KARDEŞİME VERİP TEKRAR TEL ALACAĞIM AMA ÇOK TA UÇMAK İSEMİYORUM NE DERSİNİZ. GALAXY W İŞİMİ GÖRÜR MÜ YOKSA İLLAKİ S2 Mİ

Ali cevap vermiş :oke:

eğer çok uçuk şeyler yapmayacaksan w seni fazlasıyla idare eder.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
Android olayına yabancıyım. doğdum doğalı nokia aldım:) dün saydım 18 nokia eskitmişim.:)))

artık farklı birşey denemek istiyorum ve nokia yı aratmasın istiyrum:) 701 e görecihaz daha ii gibi duruyo ama koskocaman ? var aklımda. :) pişman olmaktan korkuyorum. n9 a niyetlendim ama uygulama kıtlığı var. i phoneyi gereksiz pahalı buluyorum donanım-fiyat bağlamında.androidde de samsung en iyisi sanırsam. kararsız kaldım.

klongs

klongs

Üye
galaxy w iyidir senin dediklerini rahat yaparama s2 daha rahat yapar ve seni rahat 2 sene goturur

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş evet dediklerini W yapar ama ekran boyutu senin tatmin edermi bilmiyorum yani internete girerken falan büyük ekran herzaman iyidir
ha illa o kadar para vermeyeyim falan diyosan W yerine galaxy s plus almanı tavsiye edebilirim

turker10

turker10

Üye
cevabı çok basit paran varsa s2 al yok sıkıntıya girmiyim dersen galaxy w alll... haaaa s2 al sen eğer pişman olursan gel beni bullllll.... alıpta ben neden aldım diyen yoktur heraldeeeee (s2 için).....

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Desire HD isteklerini karşılar aslında :) illa samsung mu yani ? Xperia serisinede bak istediğini bulursun :) Ben desire hd den oldukça memnunum bu isteklerini kolayca yerine getirebilir. artı çok fazla rom u var istediğin zaman tema değiştirir gibi çok büyük değişiklikler yapabilirsin yazilimda. Kamerasida tatmin edici tek sorun batarya yedek taşırım dersen sorun olmaz :)

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
bu ürün nasıl peki. 1000 tl yi geçmekitemiyorum:)) android 4 var :)))

Türe

Türe

Üye
Haci sana w yeter ya isine fazla fazla gorur yani bence w al

qeda08

Üye
galaxy s2 harkulade telfn

Astrosman

Astrosman

Üye
S2.

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
son karar s2 sanırım:))) peki s3 çıkınca fiyatı düşer mi sizce.:) birde hepsiburadada 1570 tl. başka güvenilir ve fiyatı daha uygun olan site var mı?

---------- Eklendi @ 22:09:01 ---------- Yazıldı @ 22:05:49 ----------

bu sitede 1252 tl . güvenirl midir sizce. birde garanti olayı nasıl acaba. s2 ye kararı verdik de en uygun neren alınır onu inceliyorum

Üst Alt