kum kзđiśi
Üye
Fırında sebzeli balık malzemeleri
Fırında sebzeli balık malzemeleri
Fırında sebzeli balık: Balıkları temizleyip yıkayın. Kabakları temizleyip ince uzun çubuklar halinde dilimleyin. Sarımsak, soğan ve domatesleri soyup halka halka dilimleyin.
Balıkları eşit büyüklükte 4 alüminyum folyonun üzerine alıp kabak, domates, limon, soğan ve sarımsağı paylaştırın. Üzerlerine zeytinyağı gezdirip tuz serpin. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında pişirin. Sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun
Fırında sebzeli balığın 1 porsiyonu 180 kaloridir.
Fırında sebzeli balık artık hazır, afiyet olsun.
- 4 çipura
- 2 kabak
- 4 diş sarımsak
- 2 soğan
- 4 domates
- 3 çorba kaşığı zeytinyağı
- 4 dilim limon
- Tuz, karabiber
Fırında sebzeli balık: Balıkları temizleyip yıkayın. Kabakları temizleyip ince uzun çubuklar halinde dilimleyin. Sarımsak, soğan ve domatesleri soyup halka halka dilimleyin.
Balıkları eşit büyüklükte 4 alüminyum folyonun üzerine alıp kabak, domates, limon, soğan ve sarımsağı paylaştırın. Üzerlerine zeytinyağı gezdirip tuz serpin. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında pişirin. Sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun
Fırında sebzeli balığın 1 porsiyonu 180 kaloridir.
Fırında sebzeli balık artık hazır, afiyet olsun.