Firefox'unuzu yavaşlatan eklentiler listesi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abcdefgh12

    Konu Sahibi
Firefox'unuzu yavaşlatan eklentiler listesi!

Firefox
tarayıcınız yavaş mı açılıyor? O halde bu 10 eklentiden uzak durun. İşte o 10 eklenti...

Web tarayıcıları için eklentiler olmazsa olmazlardandır. Hem güvenlik açısından hem de yeni özellikler açısından eklentiler çok önemli bir yer tutmaktadır. Fakat bu eklentiler yararlı olmasının yanında tarayıcınızın yavaş çalışmasına da neden oluyor olabilir.

Firefox üreticisi Mozilla ekibinin yaptığı çalışmalar sonucunda bazı eklentilerin çalışma aksamasına neden olmamasına rağmen, bazı eklentilerin ise tarayıcının çalışmasını %10 oranında yavaşlattığı tespit edilmiş. Mozilla ekibinin tarayıcının çalışmasını olumsuz yönde etkileyen eklentileri tespit etmek için oluşturduğu testte, en yavaş eklentiler Foxlingo Translator/Dictionary ve Firebug eklentisi olmuş.
Resmi orjinal boyutunu görmek için üzerine tıklayın

Resimde gördüğünüz listede Firefox'unuzu yavaşlatabilecek en yavaş 10 eklenti listelenmiş. Verilen bu listeye ek olarak, Firefox eklenti kısmında yüklü bulunan eklentiler arasında tarayıcınızı %25 veya daha yüksek oranda yavaşlatabilen eklentiler hakkında uyarı verilecek. Eğer Firefox'unuz yavaş çalışıyor ise, kullanmaya gerek duymadığınız eklentilerinizi etkisizleştirerek tarayıcınızı bu şekilde daha hızlı hale getirebilirsiniz.

bilisimlive
 
  • Beğen
Tepkiler: Reşwan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt