Firefox Yazı Tipi Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kalkan3434

Üye
    Konu Sahibi
Firefox Yazı Tipi Sorunu
Bir süre Firefox 4.0 versiyonu tarayıcı kullandım ve bazı eklenti sorunlarından dolayı chrome kullanmaya başlamıştım ve Firefox 5.0 çıkınca tekrar Firefox yazılımını kullanmak istedim ve kurdum. Ama tarayıcının menü olsun sayfadaki yazılar olsun yazı böyle titremiş gibi sanki cleartype sorunu gibi mesela internet explorer 9 da faceye girdiğimizde böyle oluyordu uyumluluk modu yapınca düzeliyordu ancak firefoxu nasıl yapıcam bilemedim arkadaşlar bi el atarmısınız.. Firefox 4.0 sürümünde böyle birşey yoktu.. Firefox 5.0 sürümünü kaldırdım ve 4.0 sürümünü kurdum ancak o sürümdede bu sorun meydana geldi önceden kullandığımda bi sorun yoktu.. Yardımcı olursanız makbule geçer çok teşekkür ederim..

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Adres çubuğuna about:config yaz çıkan yere 2d yaz sonra karşına iki tane seçenek gelecek ilkine bas true yap bu kadar :oke:

----------Eklendi @ 21:21:37 ---------- Yazıldı @ 21:19:50 ----------

Sonra yeniden başlat firefoxu

• Beğen
Tepkiler: kalkan3434

kalkan3434

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim Oğuz kardeş :) Buna sebeb olan nedir?

• Beğen
Tepkiler: By_GaBLiN
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Ekran kartıyla alakalı olabilir bugün format attım ekran kartının güncellemesini yüklemeyince gayet iyi oldu yükledikten sonra seninki gibi oldu

kalkan3434

Üye
    Konu Sahibi
Evet bende ekran kartını güncellemiştim.. :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Onla Alakalı Olabilir Firefox 6 Beta Çıkmış Onda İnşallah Düzelmiştir Böyle Sorunlar. Yeni Sürümleri Çıkarıyorlar Ama Eklentilerde Sorun Oluyor Bu Sefer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt