Firefox, Chrome, Opera Uzun Kullanma/Test Sonucu Yine Firefox'a Döndüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by*cambaz

Üye
chrome :yuru

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

Yanlış. O kadar çok fonksiyon yüklenmiş ki, her an yenisiyle tanışıyorum. Yazı yazarken elimde yanlışlıkla iki tuşa değiyor ve değişik özellikler çalışıyor. Firefox ve Chrome'dan eksiğini görmedim.

Olabilir .. Kisayollardir Onlar :)

Genel Olarak Bakarsak Dunyada Explorer, Chrome Vede Mozilla Kullaniliyor .. Opera 4. Galiba :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben Firexfox kullanırım ve vazgeçilmezimdir.Ama Eşim kullanmaz o Opera kullanıyor :)

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Mert045

Mert045

Üye
comodo kullan bi ondan sonra hız gör.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Safariye geçerim Opera'dan sıkılırsam.

r1607

Üye
Opera

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ve tekrar Firefox'a geri döndüm. Düşüncelerimi şöyle açıklayayım:

Google Chrome: Hızlı fakat kasıyor. Hızlı olmasından ötürü Firefox kadar geniş ve kullanışlı bir tarayıcı değil. Mesela HTML 5'in nimetlerinin bazılarını desteklemiyor. Ör: Dosyaları sürükleyip-bırakarak upload yapmak.

Opera: Hızlı ve kasmıyor. Ancak sitelerdeki scriptleri desteklemiyor. Mesela HTML 5'in nimetlerinin bazılarını desteklemiyor. Ör: Dosyaları sürükleyip-bırakarak upload yapmak. Ayrıca MaxiCep'te yazı yazıp yarıda bırakıp sayfadan çıkmak istersek uyarı sorgusuyla karşılaşmıyoruz.

Firefox: Hızlı, kasıyor ama çok geniş bir tarayıcı. Bir çok özellik mevcut ve HTML 5'in bütün özelliklerini destekliyor. Aynı zamanda hiçbir işlemi yarıda bırakmıyor. Hatta, bir sayfa dolusu yazı yazdınız diyelim. Yazıyı "Gönder"e basarak göndermeye çalıştınız fakat sayfa açılmadı ve yazınız gitmedi. Hemen "Geri" tuşuna basarak geri gelebilir ve yazınızı görebilirsiniz.

Benim için kazanan Firefox oldu. Çok uzun bir deneyim sürecinden sonra Firefox'a geri dönmenin mutluluğunu yaşıyorum.

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ve tekrar Firefox'a geri döndüm. Düşüncelerimi şöyle açıklayayım:

Google Chrome: Hızlı fakat kasıyor. Hızlı olmasından ötürü Firefox kadar geniş ve kullanışlı bir tarayıcı değil. Mesela HTML 5'in nimetlerinin bazılarını desteklemiyor. Ör: Dosyaları sürükleyip-bırakarak upload yapmak.

Opera: Hızlı ve kasmıyor. Ancak sitelerdeki scriptleri desteklemiyor. Mesela HTML 5'in nimetlerinin bazılarını desteklemiyor. Ör: Dosyaları sürükleyip-bırakarak upload yapmak. Ayrıca MaxiCep'te yazı yazıp yarıda bırakıp sayfadan çıkmak istersek uyarı sorgusuyla karşılaşmıyoruz.

Firefox: Hızlı, kasıyor ama çok geniş bir tarayıcı. Bir çok özellik mevcut ve HTML 5'in bütün özelliklerini destekliyor. Aynı zamanda hiçbir işlemi yarıda bırakmıyor. Hatta, bir sayfa dolusu yazı yazdınız diyelim. Yazıyı "Gönder"e basarak göndermeye çalıştınız fakat sayfa açılmadı ve yazınız gitmedi. Hemen "Geri" tuşuna basarak geri gelebilir ve yazınızı görebilirsiniz.

Benim için kazanan Firefox oldu. Çok uzun bir deneyim sürecinden sonra Firefox'a geri dönmenin mutluluğunu yaşıyorum.

Donup Dolastiqin Tarayici Yine Firefox Oldu Deqil Mi .?

Aramiza Hosqeldin Genc Firefox'Cu .. :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hoşbulduk :tebessüm:

15097

15097

Üye
bende bir süre chrome kullandım sonra ie9 sonra opera sonra yine chrome en sonunda firefox'a döndüm.Bence en iyisi Mozilla firefox!

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
  • Beğen
ecel54

ecel54

Üye
ben 1 gb ram varken chrome kullanıyordum. 1.5 ram olunca direk firefox e geçtim.

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
I love Opera and so will you :)

Polymath

Polymath

Üye
Her türlü firefox ama gariptir ki halen eski sürümleri daha çok kullanılıyor. Son sürümlerde stabil olmadığını görüyorum. Yakında en son sürüm gelecek onu merak ediyorum

onurahmet03

onurahmet03

Üye
Bende Hepsi yüklü sadece moziila firefox görüyo işimi . :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt