Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Firefox, Chrome, Opera Uzun Kullanma/Test Sonucu Yine Firefox'a Döndüm
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 14714
Kapalı Hesap
Birileri finanse etse ciddi işler başarırlar. İşletim sistemi üzerinde de çalışıyorlar şu an. İnşallah başarılı olurlar.
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Merakla bekliyoruz. Zaten tarayıcıların haklı rekabeti bize çok yararlı oluyor
Silinen Üye 14714
Kapalı Hesap
Şöyle donanımı direk kullanan, androiddeki dalvik gibi ıvırzıvır yüzünden bizi donanım çılgını etmeyecek; Meego,WP,WebOS gibi stabil işletim sistemi olur inşallah. Tabi uygulama ve destek çok önemli bu aşamada.
Fakat benim fantezim hemen hemen güncel tüm mobil aygıtlara (boot kilitsiz) kurulabilecek bir OS olsa tadından yenmez
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Amma çok şey istemişsin
cort0303
Üye
firefox 12 sürümü kullanıyorum. sürekli güncellenmesi kullanıcı açısından çok güzel. ki eklentileri de sürekli yenileniyor ve ekleniyor yeniler. benim bilgisayarımda opera, chrome ve firefox var hepsinde aynı performansda internete bağlanıyorum. bilgisayarımda o kadar iyi değil
intel 3.2 işlemci herpertredink teknoloji
2 gb ram
512 geforce 7200 ekran kartı
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Doğru diyorsun. Firefox uzun kullanım sonucu yavaşlamıştır. İlk Chrome'a geçtiğimde hızlı geldi çünkü içi boştu ve yeni kullanımdaydı. Şimdi Firefoxtaki kasmalar yavaş yavaş Chrome'da da belirmeye başladı. Chrome'un kıracağı ilk potta direkt Mozillaya geri dönerim. Bu konuyuda o yönde değiştiririm.
kesinlikle chrome en mantıklı çözüm diğerleri bana kaplumbağa gibi geliyor bunda tavşan hızında ilerliyorsun
osmanayman
Üye
3 yıla yakın firefox kullanıyorum... Geçen sene chrome a geçecektim "amanin chrome kilitlendi vs" hatalar veriyordu, bıktırdı, bıraktım... Firefox donma sorunu çıldırtıyor beni ama vazgeçemiyorum işte... Donma problemi genelde "shift" ile harf yazmak isterken oluyor... Bazen 1dk kadar bekletiyor... Çözüm bulamadım bir türlü...
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
İşte bu sorundan bahsediyorum. Donuyor 1dk kendine gelmiyor
Pc de ie 8, firefox, chrome ve opera var ve arasında en hızlısı en rahat opera geldi ona alıştım hep onu kullanıyorum. chrome daha hızlı diyorlar ama nerden baksam opera ya göre 4sn daha geç açıyor özellikle yavaş olan bi internette fark daha da artıyor.
Yanlış. O kadar çok fonksiyon yüklenmiş ki, her an yenisiyle tanışıyorum. Yazı yazarken elimde yanlışlıkla iki tuşa değiyor ve değişik özellikler çalışıyor. Firefox ve Chrome'dan eksiğini görmedim.