PC'LErinizn Donanim Sorunlarindanda Olabilirr .! Hemen Koskoca Firefoxu Satmayinn
Ben 3 Senedir Kullaniyorum Ne Zaman Guncellemesi Ciksa Yuklerimm Eklentilerimede Bisey Olmazz
Kinq Firefox .!
Ben Firefox 2.0'dan beridir kullanıyorum. Kaç sene olmuş sene hesapla. Biliyorum, sorun donanımdadır diyerek sorunun formatlarla da giderilemeyeceğini söylüyorsun. Sana kanıtlayayım:
- Olasılık 1: Firefox en az çift çekirdek gerektiriyor ve AMD-Intel işlemcilerle uyumlu değildir. YANLIŞ. AMD Phenom II X4 N950 ve Intel Core i5 2500K işlemcilerle denedim.
- Olasılık 2: Çok RAM istiyor. YANLIŞ. 4GB belleklerle denedim.
- Olasılık 3: Windows 7 Service Pack 1 gerektiriyor. YANLIŞ. Service Pack 1 yüklü Windows 7'de denedim.
- Olasılık 4: Hard diskin özellikleri yetersiz ve birleştirilmemiş. YANLIŞ. 5400 RPM 16MB ve 7200 RPM 32 MB tamamen birleştirilmiş disklerde denedim.
Kasma sorunları Firefox 4 ile ortaya çıktı ve hâlâ devam ediyordu. Bu mesajımda Chrome'a geçmekte şüphesi olanların tüm şüphelerini giderecektir.