Firefox 11 Beta İndir!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Firefox 11 Beta İndir!
Başarılı internet tarayıcısı Firefox'un yakında çıkacak olan 11 sürümünün betası yayınlandı. Windows, Mac ve Linux işletim sistemleri için yayınlanan Firefox 11 beta, şu an son sürüm olan Firefox 10'a göre güzel yenilikler içeriyor.

Firefox 11 beta ile birlikte Chrome'dan yer imlerini ve ayarları Firefox'a entegre etme özelliği geliyor. Ayrıca bilgisayarlar arası eklenti senkronizasyonu, yeni CSS ve HTML5 özellikleri de Firefox 11 beta ile birlikte gelen özellikler.Firefox 11 betanın Windows, Mac ve Linux için Türkçe sürümü de bulunuyor.

Firefox 11 betayı indirmek için

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Benim güldüğüm birşey var o da şu:

Mozilla Firefox 4,5,6,7,8,9 and 10 :d: Daha bitmedi... 11,12,13,14... +sonsuz :D :D :kop2:

• Beğen
Tepkiler: SHS
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Benim güldüğüm birşey var o da şu:

Mozilla Firefox 4,5,6,7,8,9 and 10 :d: Daha bitmedi... 11,12,13,14... +sonsuz :D :D :kop2:

daha yeni 10 çıktı şimdi 11 çıkacak ama diğerlerinde (diğer tarayıcılarda) de aynı sorun :kop2:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Benim en gıcık olduğum şey şu internet down. man.in kendini firefox yüzünden ikide bir güncellemesi. Onunla uğraşıyom hep :D Bir de eski firefox yedeklerim uymuyor ya da ağırlaştırıyor yeni sürümü. Ne oldu da böyle gaza geldi. Eskiden bir çıkarırdı bir milyon kez indirilirdi, şimdi bir sürü çıkıyor rekorları falan unutmuş besbelli. Bari küçük versiyonlarını güncellese. Mesela 10. versiyon yerine 11 çıkarmak yerine 10.1 çıkarsın. Yani aynen amd catalyst sürücü numarası gibi. Gün.Ay şeklinde.

• Beğen
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Benim en gıcık olduğum şey şu internet down. man.in kendini firefox yüzünden ikide bir güncellemesi. Onunla uğraşıyom hep :D Bir de eski firefox yedeklerim uymuyor ya da ağırlaştırıyor yeni sürümü. Ne oldu da böyle gaza geldi. Eskiden bir çıkarırdı bir milyon kez indirilirdi, şimdi bir sürü çıkıyor rekorları falan unutmuş besbelli. Bari küçük versiyonlarını güncellese. Mesela 10. versiyon yerine 11 çıkarmak yerine 10.1 çıkarsın. Yani aynen amd catalyst sürücü numarası gibi. Gün.Ay şeklinde.
idm kullanmıyorum ama anladım seni.. mesela illaki bir sorun vardır firefox 10da 10.1 çıkar onu gidermiş ol niye hemen 11 çıkarıyon :ehe

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
11 ne ara çıktı daha 10 un çıktığını bilmiyodum :D

• Beğen

Praet0r2

Üye
12 çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...