Opera yeni güncellemesiyle, uçuşa geçti

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Opera yeni güncellemesiyle, uçuşa geçti
Opera Software yayınladığı yeni 51. güncellemesiyle birlikte, Firefox Quantum'dan yüzde 38 oranında daha hızlı bir hale kavuştu.

Opera Software tarafından geliştirilen Opera uygulaması, 51. güncellemesiyle birlikte karşımıza çıktı. Gözle görülür bir şekilde web tarayıcısı bu sürümünde hız artışı yaşanırken, bu sürümün Firefox Quantum'dan yüzde 38 oranında daha hızlı olduğunu iddia ediyor.

Windows 10'lu bir HP Spectre bilgisayar üzerinde gerçekleştirilen testlerde Firefox Quantum 58'e hız anlamında fark atmayı başaran Opera 51, popüler web tarayıcısı Google Chrome'a göre ise çok daha az sistem belleğine sahip. Bu güncelleme ile birlikte çok daha stabil bir hale kavuşmayı başaran tarayıcının, rakiplerine göre bir adım daha önde yer aldığını söyleyebiliriz.

Yeni sürümle birlikte Opera 51'in yer imleri özelliğinde de gerçekleştiren güncelleme hakkında konuşan şirket; "Yer imleri yöneticisinde, genişletilebilir menüde bulunan dışa aktarma yer işaretleriyle birlikte bir içe aktarma yer imi düğmesi ekledik. Bu, diğer web tarayıcılarından yer işaretlerinizi içe aktarmanın başka bir yolu." açıklamasında bulundu.

Tarayıcının yeni sürümünde tarayıcı sıfırlama ve profili yedekleme işi çok daha basitleştirilmiş hal alırken, bir web sitesinin sekmesini tıklatarak sayfanın üst kısmına hızlıca geri dönebiliyorsunuz.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: rear2011 ve @Safak

Cadillac34

Üye
Hiç de bile hızlı değil. Ben kullanıyorum ve Chrome'dan daha yavaş bazı sayfaları açmıyor. Daha çok kasıyor ve sayfalar çöküyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.

Benzer Konular

Buğra
Cevap
2
Görüntüleme
489
Eren Değerli
Eren Değerli
Cevap
1
Görüntüleme
538
MAERKEK
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
273
Eren Değerli
ancient30
Cevap
0
Görüntüleme
676
ancient30


Üst Alt