Finland malı n96 ucuz kelepir 250 tl satılık pazarlık yapılır takas olur

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre443444

Üye
    Konu Sahibi
Finland malı n96 ucuz kelepir 250 tl satılık pazarlık yapılır takas olur
Sa arkadaslar ben bu telefonu 2 ay önce aldım telefon taş gibidir çalışır durumdadır samimiyetimle sölüyorum telefonun hiçbir sorunu yokdur ancak sarjı 2 gün gidiyor bana daha uzun süre giden bi cihaz lazım takas yada peşin olarak satmayı düşünnüyorum..

rapman

rapman

Üye
çin malı mı orjinal Nokia mı ?

emre443444

Üye
    Konu Sahibi
Dubai malı kardeş ama kamerası 2 mp.ve saglam deneyip verrim size. takasda olur yani sadece sarjı 1.5 gün gidiyor ondan satıyorum uzun giden sarjlı cihazlarlarda takas ederim

--------------- Ekleme ---------------

dubai malı ama çin değil çinden kaliteli kardeş müzik kısa yol tuşlarıda var menü tuşlarının yanında yani çakma ama din kadar kalitesiz değil anlıyacagın kardeşş

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Telefonun fotoğraflarını çekip koyarsanız sevinirim...

nasirun

Üye
dubai malı 5800 ile takasa ne dersn

emre443444

Üye
    Konu Sahibi
Nasirun kardeş ist. Içindeysen elden bakıp değiştirme yapabilirim cihaın özellikleri yaz hele bi sen.

--------------- Ekleme ---------------

Benim cihazda zaten dubai malı yazıyor kardeş ama daha çok satma taraftarıyım ginede görüşelim istersen

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
dubai malı öylemi:off: şimdiden arkadaşlar söyleyim dubai malıdır cart curt hikayesini silin kafanızdan dubai malı zamanında aldım aldım ve yandım sakın ha dubai malı demek bildiğiniz çin malı demektir !!!!.....

emre443444

Üye
    Konu Sahibi
walla cs man benim cihazda dubai malı diye aldm 2 ay oldu saglam taş gibi cihaz hem cin dubai ne fark eder bence adamlar saglam yapıyor kardeşim bundan önce gine almısım çin malı yaklasık 1.5 sene kullandım şimdi halen çalışıyor.yani kullanmasını bilene çok güzel telefon sana diyeceğim bu kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt