ahmet meço
Üye
bunların hepsi 5800 için mi yoksa içinde n97 de varmı yanlış dosya indirmeyim kafam karıştı
Bu CFW'lerin hiçbiri maalesef N97 veya N97 Mini'de çalışmaz.Kurmayı denemeyin.Bu CFW'lerin tamamı 5800 lar için modlandı.arkadaşlar bu flag 97 normal n97 de çalışırmı hoş bir modifiye olmuş sadece n97 mini için mi geçerli. yada n97 de nasıl çalıştırabilirim
Elbette var,fakat n97 orjinal FW üzerinde çalışmak gerekir.Ben Sadece 5800 lar için mod yapıyorum.N97 olmadığı için yapsam bile deneme imkanım olmayacak.Ama N97 sahibi bir modder arkadaştan isteyebilirsiniz.kardes peki bunu n97 için uYARLAMANIN Bİ YOLU YOK MU
Birşey değil kardeşim.istersen yapayım ama 10 gün kadar beklemen gerekebilir.Halletmem gereken özel işlerim var.şu sırada eğilemem.Ayrıca yükleme mesuliyeti sana ait olur.Kabul edersen haberim olsun.Tesekkurler emeğine sağlık
Kullandğınız CFW yi modlayan arkadaşa söyleyin o size bu konuda yardımcı olaktır.fatih merhaba bişey sormak istiyorum. ben bu fv yi kullanmıyorum. kullandığım fv den memnunum fakat bu t9 çok sinir bozucu senin 5800 dan c6 ya entegre ettiğin t9 u kendi fvmize atamazmıyız lütfen yardımm
Hocam benim bir sıkıntım var. Simple style 97 yi yükledim. ellerinize sağlık çatır çatır çalışıyor ancak Tercihlerde zil sesi seçerken mp3 lerimi görmüyor sadece telefon hafızasında yüklü olan zil sesleri gözüküyor. Tercihlerde zil sesi seçebilmek için ne yapmak gerekli acaba ?
Tercihler/zilsesi seçin/Şarkılar/Tüm şarkılar
yolunu takip edin.MP3 lerinize ulaşacaksınız.
Tüm şarkılara giriyorum ancak veri yok uyarısı alıyorum. Müzik çalar sağlıklı biçimde müziklerimi buldu ama tercihler ekranından hiçbişey yapamıyorum. Şarkılarımı özel bir klasöre mi eklemem gerekiyor acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?