kardeşim merak ettim acaba kimler bunlar????

arkadasım ben nagıvasyon gps bilgilerimi goremiyorum yani haritayı acınca bos ekra ncıkıyor harıta gostermıyor neden olabılır. Ve gps den yerimi bulmuyor
ilgin için tşk ederim .peki ücretsiz kullana bilirmiyim ben haritayi bunu yaptıkdan sonra ?
ya aklıma bişii geldide hatta linkleride silinmiş telif hakkı felan die acaba dedim doğrumu![]()

Haberim var.arkadaş başlığı açmadan önce fikrimi alma nezaketini gösterdi.pandoranın kutusunu ben açayım:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bak bakalım tanıdık gelcekmi
kardeş hafıza kartına bakarmısın bir, aynı sorunu bende yaşamıştım, sorun hafıza kartında cities klasöründe imiş. hafıza kartında cities klasörü varmı, var ise boyutu ne kadar, harita boş çıkıyorsa cities klasöründa haritaların yok, cities klasörünün boyutu şu an bende 90 mb. boyut olarak küçük bişeyse haber ver cities klasörünü atayım sorunsuz çalışırarkadasım ben nagıvasyon gps bilgilerimi goremiyorum yani haritayı acınca bos ekra ncıkıyor harıta gostermıyor neden olabılır. Ve gps den yerimi bulmuyor
Fatih üstadım BlueSpectrum on Samsung Widget Temasındaki ortadaki saati kaldırmak için config xml dosyasındaki değerlerin ilk sırasındaki 1 değerini 0 yaparsak saatin kalkacağını okumuştum yaptım ama yanlış yaptım saatin değilde en üstteki değerlerin xml version= 1 - 0'ın yanyana olan değerlerini düzenledim lakin alttaki menü-rehber vs olan bar da gitti saatle birlikte nasıl geri getirebilirim Orjinal config xml degerlerini girmem için telefondaki orjinal halini aynısını yazabilirmisin lütfen yada elinde olan değerli dostlar yazabilirlermi lütfen..??
Birde saati kaldırıp alttaki menü barın kalması için tam olarak nasıl yapmalıyız bilen varsa söylesin lütfen arkadaşlar..
arkadaşım sen showbottombar değerini de 0 yapmışsın, showclock değerini 0 yapacaktın. sen yine showbottombar değerini 1 yap, sonra benim üst mesajda yazdığım gibi temanı temel tema yap, sonra geri bu temana dön düzelecektir.
bu dosyanın orjinal halini yazayım
<?xml version="10" encoding="utf-8"
standalone="no"?><configurations>
<showclock>1</showclock>
<showbottombar>1</showbottombar>
</configurations>
saati kaldırmak isteyen <showclock>1</showclock> değerindeki 1 sayısını 0 yapacaksınız o kadar. sonra temanızı temel yapın, ve geri bu temaya dönün
Üstadım Muhteşemsin sayende düzeldi saatde ordadan kalktı çok teşekkürler bir sorum daha var kusuruma bakmazsanız bu tarih ve saati dijital ekrana nasıl getirebiliriz Aang üstadın hazırladığı Fw de resimlerden birinde gördüm Bu Fw'nin özelliğimi yoksa Blue spectrum widgetin bir üst sürüm özelliğimi?
kolay kardeş, hafıza kartında Thinkchange klasörü var, onun içinde c bununda içinde widgetizer.sis var, bunu kuruyorsun telefona. bununla ekrana istediğin saati korsun onu da şöyle yaparsın, widgetizer'i kur, menü-uygulamalar içinde bunu çalıştır, çalıştırınca options-widgets- htc clock small (küçük) htc clock big (büyük) istediğine tıkla ve off yazısını on yap, sonra save yapıp back - hide ile çık. ekrana saat gelecektir, onu da ekranda istediğin yere sürükleyerek taşıyabilirsin, ayrıca saati eklediğin yerde blutetooth vs de var, bunun üstüne ayrıca ekrana istediğin uygulamanın kısayolunu da koyabilirsin. widgetizer güzel bi uygulama.
Allah senden de razı olsun kardeş, insanlara yardımcı olmak, bu mutluluğu yaşamak gerçekten güzel. hele birde ramazan ayındaÜstadım widgetizeri biliyorum kullandımda zaten ben blue spectrumun kendi özelliği zannediyordum saat olayını hay ALLAH razı olsun senden hemen hallediyorum çok teşekkürler..
simdi benim tel v50de bunu yüklücem fakat. v51 exe olanı nasıl yüklücem .
fw ile birleştirip direk jafla flashlasam oluyomu?
fatih arkadaşım fwler ilk önce cok güzel olmuş ellerine sağlık v.4 PROVİSUAL olanı yükledim kullanıyorum yanlız artık fw lerdenmi kaynaklanıyor tam bilemiyorum ama bir kac sorun var 1.kendi browserinde java etkinken ya kitleniyor yada kapanıyor kapalı ikende bazı siteler acılmıyor 2 . problem ise sensör döndürme kontrolleri acıkken telefon en ufak kıpırdamada sessize geciyor hatta bezen telefon masada dururken sessize geciyor alarm ve arlamaları kapattım ama sorun gene devam etti bende bütün döndürme kontrollerini kapattım bu sorunlarla ilgilenirsen cok sevinirim herşeye rağmen eline emeğine sağlık ben eleştirmiyorum sakın yanlış anlamayın arkadaşlar