[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [FORMAT-HACK-MOD-JAF]

Sponsorlu Bağlantılar

-hasangun-

-hasangun-

Üye
........
mesaj silinebilir

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim merak ettim acaba kimler bunlar????

bir ara bakmıştım ,arkadaşın ilk yayınladığı cfw'lerin içinde bana ait dosyalar ve ilgili codelar duruyordu.başlıklar da halâ duruyordur forumda,linkleri silinmemişse tekrar incelemek lazım.Kim olduğu da o kadar umrumda olmadığından ismine dikkat etmemiştim.birkaç yeri editlenmiş değişiklik bâbında yayınlanmış cfwler.arkadaş daha sonra sanırım imzasız başka bir cfw buldu versiyon isimlerini değiştirip onları yayınlamaya başladı.

Neden merak ettin ki bu kadar ? 8-)

Souldreath

Souldreath

Üye
arkadasım ben nagıvasyon gps bilgilerimi goremiyorum yani haritayı acınca bos ekra ncıkıyor harıta gostermıyor neden olabılır. Ve gps den yerimi bulmuyor

Türkiye haritasını ekledin mi? yaklaşık 50 mb bir şey ovi suite ile ekleyebilirsin...

-hasangun-

-hasangun-

Üye
.............
silinebilir

-hasangun-

-hasangun-

Üye
............
silinebilir

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
pandoranın kutusunu ben açayım:

bak bakalım tanıdık gelcekmi
Haberim var.arkadaş başlığı açmadan önce fikrimi alma nezaketini gösterdi.

henes_42

henes_42

Üye
arkadasım ben nagıvasyon gps bilgilerimi goremiyorum yani haritayı acınca bos ekra ncıkıyor harıta gostermıyor neden olabılır. Ve gps den yerimi bulmuyor
kardeş hafıza kartına bakarmısın bir, aynı sorunu bende yaşamıştım, sorun hafıza kartında cities klasöründe imiş. hafıza kartında cities klasörü varmı, var ise boyutu ne kadar, harita boş çıkıyorsa cities klasöründa haritaların yok, cities klasörünün boyutu şu an bende 90 mb. boyut olarak küçük bişeyse haber ver cities klasörünü atayım sorunsuz çalışır

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bluespectrum ekranında ortadaki analog saati kaldırmak isteyenler için :

e:\BlueSpectrumHS\config.xml yi açıp showclock'un değerini 0 yapın, sonra Temayı temel yap değişikliği yap sonra geri temaya dönünce saat yok olacaktır.

estami

Üye
Fatih üstadım BlueSpectrum on Samsung Widget Temasındaki ortadaki saati kaldırmak için config xml dosyasındaki değerlerin ilk sırasındaki 1 değerini 0 yaparsak saatin kalkacağını okumuştum yaptım ama yanlış yaptım saatin değilde en üstteki değerlerin xml version= 1 - 0'ın yanyana olan değerlerini düzenledim lakin alttaki menü-rehber vs olan bar da gitti saatle birlikte nasıl geri getirebilirim Orjinal config xml degerlerini girmem için telefondaki orjinal halini aynısını yazabilirmisin lütfen yada elinde olan değerli dostlar yazabilirlermi lütfen..??

Birde saati kaldırıp alttaki menü barın kalması için tam olarak nasıl yapmalıyız bilen varsa söylesin lütfen arkadaşlar..

henes_42

henes_42

Üye
Fatih üstadım BlueSpectrum on Samsung Widget Temasındaki ortadaki saati kaldırmak için config xml dosyasındaki değerlerin ilk sırasındaki 1 değerini 0 yaparsak saatin kalkacağını okumuştum yaptım ama yanlış yaptım saatin değilde en üstteki değerlerin xml version= 1 - 0'ın yanyana olan değerlerini düzenledim lakin alttaki menü-rehber vs olan bar da gitti saatle birlikte nasıl geri getirebilirim Orjinal config xml degerlerini girmem için telefondaki orjinal halini aynısını yazabilirmisin lütfen yada elinde olan değerli dostlar yazabilirlermi lütfen..??

Birde saati kaldırıp alttaki menü barın kalması için tam olarak nasıl yapmalıyız bilen varsa söylesin lütfen arkadaşlar..

arkadaşım sen showbottombar değerini de 0 yapmışsın, showclock değerini 0 yapacaktın. sen yine showbottombar değerini 1 yap, sonra benim üst mesajda yazdığım gibi temanı temel tema yap, sonra geri bu temana dön düzelecektir.

bu dosyanın orjinal halini yazayım

<?xml version="10" encoding="utf-8"
standalone="no"?><configurations>
<showclock>1</showclock>
<showbottombar>1</showbottombar>
</configurations>

saati kaldırmak isteyen <showclock>1</showclock> değerindeki 1 sayısını 0 yapacaksınız o kadar. sonra temanızı temel yapın, ve geri bu temaya dönün

estami

Üye
arkadaşım sen showbottombar değerini de 0 yapmışsın, showclock değerini 0 yapacaktın. sen yine showbottombar değerini 1 yap, sonra benim üst mesajda yazdığım gibi temanı temel tema yap, sonra geri bu temana dön düzelecektir.

bu dosyanın orjinal halini yazayım

<?xml version="10" encoding="utf-8"
standalone="no"?><configurations>
<showclock>1</showclock>
<showbottombar>1</showbottombar>
</configurations>

saati kaldırmak isteyen <showclock>1</showclock> değerindeki 1 sayısını 0 yapacaksınız o kadar. sonra temanızı temel yapın, ve geri bu temaya dönün

Üstadım Muhteşemsin sayende düzeldi saatde ordadan kalktı çok teşekkürler bir sorum daha var kusuruma bakmazsanız bu tarih ve saati dijital ekrana nasıl getirebiliriz Aang üstadın hazırladığı Fw de resimlerden birinde gördüm Bu Fw'nin özelliğimi yoksa Blue spectrum widgetin bir üst sürüm özelliğimi?

henes_42

henes_42

Üye
Üstadım Muhteşemsin sayende düzeldi saatde ordadan kalktı çok teşekkürler bir sorum daha var kusuruma bakmazsanız bu tarih ve saati dijital ekrana nasıl getirebiliriz Aang üstadın hazırladığı Fw de resimlerden birinde gördüm Bu Fw'nin özelliğimi yoksa Blue spectrum widgetin bir üst sürüm özelliğimi?

kolay kardeş, hafıza kartında Thinkchange klasörü var, onun içinde c bununda içinde widgetizer.sis var, bunu kuruyorsun telefona. bununla ekrana istediğin saati korsun onu da şöyle yaparsın, widgetizer'i kur, menü-uygulamalar içinde bunu çalıştır, çalıştırınca options-widgets- htc clock small (küçük) htc clock big (büyük) istediğine tıkla ve off yazısını on yap, sonra save yapıp back - hide ile çık. ekrana saat gelecektir, onu da ekranda istediğin yere sürükleyerek taşıyabilirsin, ayrıca saati eklediğin yerde blutetooth vs de var, bunun üstüne ayrıca ekrana istediğin uygulamanın kısayolunu da koyabilirsin. widgetizer güzel bi uygulama.

estami

Üye
kolay kardeş, hafıza kartında Thinkchange klasörü var, onun içinde c bununda içinde widgetizer.sis var, bunu kuruyorsun telefona. bununla ekrana istediğin saati korsun onu da şöyle yaparsın, widgetizer'i kur, menü-uygulamalar içinde bunu çalıştır, çalıştırınca options-widgets- htc clock small (küçük) htc clock big (büyük) istediğine tıkla ve off yazısını on yap, sonra save yapıp back - hide ile çık. ekrana saat gelecektir, onu da ekranda istediğin yere sürükleyerek taşıyabilirsin, ayrıca saati eklediğin yerde blutetooth vs de var, bunun üstüne ayrıca ekrana istediğin uygulamanın kısayolunu da koyabilirsin. widgetizer güzel bi uygulama.

Üstadım widgetizeri biliyorum kullandımda zaten ben blue spectrumun kendi özelliği zannediyordum saat olayını hay ALLAH razı olsun senden hemen hallediyorum çok teşekkürler..

henes_42

henes_42

Üye
Üstadım widgetizeri biliyorum kullandımda zaten ben blue spectrumun kendi özelliği zannediyordum saat olayını hay ALLAH razı olsun senden hemen hallediyorum çok teşekkürler..
Allah senden de razı olsun kardeş, insanlara yardımcı olmak, bu mutluluğu yaşamak gerçekten güzel. hele birde ramazan ayında

emretwoolf

emretwoolf

Üye
simdi benim tel v50de bunu yüklücem fakat. v51 exe olanı nasıl yüklücem .
fw ile birleştirip direk jafla flashlasam oluyomu?

henes_42

henes_42

Üye
simdi benim tel v50de bunu yüklücem fakat. v51 exe olanı nasıl yüklücem .
fw ile birleştirip direk jafla flashlasam oluyomu?

v51 in exe dosyası, önce bunu indirip kuruyorsun.
1-

2-http://www.megaupload.com/?d=XGMNEVOI bunu indiriyorsun (jaf)

3-http://rapidshare.com/files/399454722/JAFSetup1.98.62_ve_OGM_JAF_PKEY_Emulator-v5.rar.html

4- a) provisual sürüm için
b) normal mod

ve nasıl yükleneceğine dair ilk sayfadaki açıklamaları - uyarıları dikkatle okuyun

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
v50'ye yaptığından bi türlü vazgeçemiyorum ha :D
v60 çıkana kadar değiştirmeyeceğim.

ortioktay

ortioktay

Üye
fatih arkadaşım fwler ilk önce cok güzel olmuş ellerine sağlık v.4 PROVİSUAL olanı yükledim kullanıyorum yanlız artık fw lerdenmi kaynaklanıyor tam bilemiyorum ama bir kac sorun var 1.kendi browserinde java etkinken ya kitleniyor yada kapanıyor kapalı ikende bazı siteler acılmıyor 2 . problem ise sensör döndürme kontrolleri acıkken telefon en ufak kıpırdamada sessize geciyor hatta bezen telefon masada dururken sessize geciyor alarm ve arlamaları kapattım ama sorun gene devam etti bende bütün döndürme kontrollerini kapattım bu sorunlarla ilgilenirsen cok sevinirim herşeye rağmen eline emeğine sağlık ben eleştirmiyorum sakın yanlış anlamayın arkadaşlar

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
fatih arkadaşım fwler ilk önce cok güzel olmuş ellerine sağlık v.4 PROVİSUAL olanı yükledim kullanıyorum yanlız artık fw lerdenmi kaynaklanıyor tam bilemiyorum ama bir kac sorun var 1.kendi browserinde java etkinken ya kitleniyor yada kapanıyor kapalı ikende bazı siteler acılmıyor 2 . problem ise sensör döndürme kontrolleri acıkken telefon en ufak kıpırdamada sessize geciyor hatta bezen telefon masada dururken sessize geciyor alarm ve arlamaları kapattım ama sorun gene devam etti bende bütün döndürme kontrollerini kapattım bu sorunlarla ilgilenirsen cok sevinirim herşeye rağmen eline emeğine sağlık ben eleştirmiyorum sakın yanlış anlamayın arkadaşlar

Maalesef Java sorunu nokianın kendi browserinden kaynaklanıyor.MaxiCep gibi java uygulamalarını kullanan sitelerde sorun olabiliyor.o yüzden bazı arkadaşlar Java kontrollerini kapatıyor.Veya opera mobil10 sürümünü de kullanabilirsiniz.

bu konuda ise Ayarlar - Telefon - Sensör ayarları - döndürme kontrolü ' ndeki ;

Aramaları susturma ve Alarm Erteleme seçeneklerinin yanlarındaki tikleri kaldırman gerekiyor.Yukarıda yazdığınızdan bunları yapı yapmadığınızı tam anlayamadım.Bir de Genel tercih'te kullanırken titreşimi kapatabilrsiniz.Ayrıca faydası olur.Kolay gelsin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt