[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [FORMAT-HACK-MOD-JAF]

Sponsorlu Bağlantılar

Souldreath

Souldreath

Üye
Fatih kardeş, ellerine sağlık, yüreğine sağlık, emeğini, zamanını bizlerle paylaştın, yerli yersiz sorularımız oldu, yine buralardaymışsın ama kendi adıma hakkını helal etmeni rica ederim. zira çok istifade ettik, adın fatih, adın gibi buradaki insanların gönüllerini fethettin, evet zor bir işe girdin ve şu ana kadar da alnının akı ile sürdürdün, inşaallah her daim alnın ak olarak gezersin. v60 çıktığında herkes senden bir modifiye çalışması bekleyecektir, olur veya olmaz ama teşekkürler.

--------------------------------

provisual sürümü yüklemiştim, şimdi normal modu geçtim, provisal sürümde şarj sorunu olabilir diye yazılınca bu yüzden. orjinal font yüklemen güzel olmuş, sanki biraz daha hızlı çalışıyor gibi geldi bana normal sürüm. Temayı değiştirince klasör simgeleri de değişmiş dediğin gibi, görsellikte yine güzel olmuş. teşekkürler fatih kardeş

---------------------------------
arkadaşlar bilindiği gibi 5800 larda işlem listesinde gelen, aranan veya yapılan bir işlemin tek olarak kaydını silemiyoruz, listeyi komple temizliyor, işlem kaydı listenizden bir arama veya bağlantı silmek isterseniz onunla ilgili harika bir Türkçe program bulup eklemiştim, kullanmak isteyen olursa

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...inden-tek-kayit-silme-381240.html#post2557260

Ben programsız tek tek kayıt silebiliyordum ve hala silebiliyorum normalde öyle bir şey yok mu?

henes_42

henes_42

Üye
Ben programsız tek tek kayıt silebiliyordum ve hala silebiliyorum normalde öyle bir şey yok mu?

Gelen Aramalar, Yapılan Aramalar VE Cevapsız Aramalar Bölümünde Tek TeK Silebilirsiniz, ancak, MENÜ => İŞLEM KAYDI TIKLAYIN, BURADA ÜSTTE İKİ TANE SİMGE VAR. SOLDA ORTASI YUVARLAR OLAN, ZATEN BURAYI AÇINCA OTOMATİK OLARAK BU MENÜ SEÇİLİ GELİYOR, BİRDE ONUN SAĞINDA AŞAĞI YUKarı oklu bir simge var, o tüm listeyi tutar, buradan tek kayıt silemezsiniz. (gelen, giden, cevapsızlar, gelen mesaj bilgileri, bağlantılar vs. tüm listeyi) Gelen, Aranan veya cevapsızdan bir numarayı silsenizde, bu listede kayıtlı kalır. önemli olan buradan silmek tek kaytı, burada tek kayıt silemiyorsunuz normalde. ancak bu program aracılığı ile esas liste olan dediğim yerden tek kayıt silebiliyorsunuz

by_agu

Üye
Ne diyeLim artık :) Ellerine sağLık kardeş süper bi çaLışma oLmuş mükemmeL :) Aeo :bye2:

coskuncay19

coskuncay19

Üye
paşa oldu mu şimdi bu nie ayrılıyorsun anlam veremedim :S

aegeantr

Üye
fatih arkadaşım eline koluna sağlık nihayet aradığım fw yi buldum senin sayende. sadece bir sorum olacak açılış ekranın kendimiz değiştirip tekrar paketleyip flash lasak sorun çıkar mı

--------------- Ekleme ---------------

fatih arkadaşım eline koluna sağlık nihayet aradığım fw yi buldum senin sayende. sadece bir sorum olacak açılış ekranın kendimiz değiştirip tekrar paketleyip flash lasak sorun çıkar mı
sitediğim açılış görüntüsdünü yükledim

--------------- Ekleme ---------------

Uploaded with

Uploaded with

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Uzun zamandır sorulara cvp yazamıyordum.Yavaş yavaş son sorudan geriye dğru dönüp cvplamaya başlıyorum.İlgi gsteren teşekkür eden herkese saygılarımla.

Bir sorun olmaz .yapabilirsin.yalnız CFW nin içindeki ile adının aynı olmasına dikkat etmelisin.İsmi aynı kalmak kaydıyla Açılış müziğini de değiştirebilirsin.Kolay gelsin.

Fatih hocam ilk once calismalariniza son vereceginizi duymak beni üzdü... ben bi soru soracaktim bu samsung widget te arka plan rengini degistiremiyormuyuz acaba hafiza kartinin icinde wallpaper seklinde bi resim var bunu degistirince ayni isimle degisirmi? bilgilendirirseniz sevinirim...

Samsung Widget arka plan için istediğiniz bir görüntüyü;tema ayarlarından duvarkağıdı seçerek kullanabilirsiniz.görüntünün isminin bir önemi yok.

arkadaşım suan senın fw kullanmaya basladım memnunum ama acılıs ekranı bıraz acayıpıme gıttı kasma var gıbı oluyor ama neyse bıde yenı fw ler gelınce ne farklılıklar oldugunu yazarsın ınsallah :)

Açılış ekranını kendiniz değiştirebilirsiniz.benim tercihim bu şekilde.Açılışlarda Bir kasma filan hissetmiyorum.Yeni CFW için farkları zaten yayınlarken yazdım.bu mesajınızdan geriye doğru giderseniz görürsünüz.

Fatih kardeş, ellerine sağlık, yüreğine sağlık, emeğini, zamanını bizlerle paylaştın, yerli yersiz sorularımız oldu, yine buralardaymışsın ama kendi adıma hakkını helal etmeni rica ederim. zira çok istifade ettik, adın fatih, adın gibi buradaki insanların gönüllerini fethettin, evet zor bir işe girdin ve şu ana kadar da alnının akı ile sürdürdün, inşaallah her daim alnın ak olarak gezersin. v60 çıktığında herkes senden bir modifiye çalışması bekleyecektir, olur veya olmaz ama teşekkürler.

provisual sürümü yüklemiştim, şimdi normal modu geçtim, provisal sürümde şarj sorunu olabilir diye yazılınca bu yüzden. orjinal font yüklemen güzel olmuş, sanki biraz daha hızlı çalışıyor gibi geldi bana normal sürüm. Temayı değiştirince klasör simgeleri de değişmiş dediğin gibi, görsellikte yine güzel olmuş. teşekkürler fatih kardeş

arkadaşlar bilindiği gibi 5800 larda işlem listesinde gelen, aranan veya yapılan bir işlemin tek olarak kaydını silemiyoruz, listeyi komple temizliyor, işlem kaydı listenizden bir arama veya bağlantı silmek isterseniz onunla ilgili harika bir Türkçe program bulup eklemiştim, kullanmak isteyen olursa

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...inden-tek-kayit-silme-381240.html#post2557260

Teşekkürler kardeşim.program için ayrıca teşekkürler.

arkadaşlar modfix ne demek kısaca bilgi verebilirmisiniz? teşekkürler

CPU modifiyeli Custom Firmware anlamında kullanmıştım.:oke:

CFW Modlamamı bırakmamı istemeyen arkadaşlar var.inanın ki dört aydır sadece bu konu ile ilgileniyorum.Özel bir yaşantım kalmadı.MaxiCep için konuşmuyorum ama ; haketmediğim eleştiriler alıyorum.Kullanım hataları ve 3cü parti yazılımlar CFW üzerine yıkılıp ağır eleştirilerle karşı karşıya kalıyorum.Malesef kimseyi memnun edemiyorum.Yerimde olsanız sizler de aynı kararı alırdınız?

ahmet meço

ahmet meço

Üye
bendede çıkmadı

huzun34

Üye
Uzun zamandır sorulara cvp yazamıyordum.Yavaş yavaş son sorudan geriye dğru dönüp cvplamaya başlıyorum.İlgi gsteren teşekkür eden herkese saygılarımla.

Bir sorun olmaz .yapabilirsin.yalnız CFW nin içindeki ile adının aynı olmasına dikkat etmelisin.İsmi aynı kalmak kaydıyla Açılış müziğini de değiştirebilirsin.Kolay gelsin.

Samsung Widget arka plan için istediğiniz bir görüntüyü;tema ayarlarından duvarkağıdı seçerek kullanabilirsiniz.görüntünün isminin bir önemi yok.

Açılış ekranını kendiniz değiştirebilirsiniz.benim tercihim bu şekilde.Açılışlarda Bir kasma filan hissetmiyorum.Yeni CFW için farkları zaten yayınlarken yazdım.bu mesajınızdan geriye doğru giderseniz görürsünüz.

Teşekkürler kardeşim.program için ayrıca teşekkürler.

CPU modifiyeli Custom Firmware anlamında kullanmıştım.:oke:

CFW Modlamamı bırakmamı istemeyen arkadaşlar var.inanın ki dört aydır sadece bu konu ile ilgileniyorum.Özel bir yaşantım kalmadı.MaxiCep için konuşmuyorum ama ; haketmediğim eleştiriler alıyorum.Kullanım hataları ve 3cü parti yazılımlar CFW üzerine yıkılıp ağır eleştirilerle karşı karşıya kalıyorum.Malesef kimseyi memnun edemiyorum.Yerimde olsanız sizler de aynı kararı alırdınız?
Fatih hocam ben CFW atılımlarıyla yeni tanıstım oda sayende yani çok eski değilim belki ama yinede senin böle bi karar almana en cok üzülenlerden biriyim cunku gercekten cok harika işler yaptın sayende telefonuma olan sevgim hevesim arttı tel. bambaşka oldu resmen senin gibi hocalar kolay kolay bulunmaz eleştirlere gelince ben seni buralarda eleştiren birilerine rastlamadım ama yinede bunca emeğe rağmen buna cesaret edenler varsa yazıklar olsun onlara biz sana sonsuz tşk.lerimizi hiç eksik etmedik inanıyorum hep bir iki eleştirenleri dusunmektense sende biraz da tşk.eden yaptığın işlerden dolayı sana minnet duyan arkadaslarıda dusun bence onlar için yap onlart için devam et :)

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
bendede çıkmadı

anlamadım kardeş,çıkmayan nedir ?

Fatih hocam ben CFW atılımlarıyla yeni tanıstım oda sayende yani çok eski değilim belki ama yinede senin böle bi karar almana en cok üzülenlerden biriyim cunku gercekten cok harika işler yaptın sayende telefonuma olan sevgim hevesim arttı tel. bambaşka oldu resmen senin gibi hocalar kolay kolay bulunmaz eleştirlere gelince ben seni buralarda eleştiren birilerine rastlamadım ama yinede bunca emeğe rağmen buna cesaret edenler varsa yazıklar olsun onlara biz sana sonsuz tşk.lerimizi hiç eksik etmedik inanıyorum hep bir iki eleştirenleri dusunmektense sende biraz da tşk.eden yaptığın işlerden dolayı sana minnet duyan arkadaslarıda dusun bence onlar için yap onlart için devam et :)

Sağol kardeşim.En azından v60 çıkana kadar artık modlama yapmayı kesinlikle düşünmüyorum.

henes_42

henes_42

Üye

fatih kardeş hani bi söz var, mübarek ramazan ayındayızda zaten, dinsize kızıp oruç bozmak diye. sende kendini bilmez insanların lafını, kendini bilmezliklerini değilde, yardım ettiğin, faydanın dokunduğu bunca insanın memnuniyetini dinle. evet v60 a kadar bir dinlenme hakkındır, ancak faydanın dokunduğu bunca insan emin olki üzülecektir, insanları sevindirme imkanın varken kendini bilmez bi kaç kişinin hatasını diğer iyi insanlara yüklemeyeceğine eminim. v60 çıktığında da öyle tahmin ediyor ve umuyorumki, çıkacak olan fw.ler içinde yine en iyisi seninki olacaktır. selamet ve sağlıcakla

Souldreath

Souldreath

Üye
CPU normal modlu yeni cfw yi kurdum ve daha önce başıma gelen maxicep vb. flash içerikli sitelerde atma olayı geldi. Java eklentisini kapattıkmı girebiliyordum fakat açtığımda 2-3 sn sonra atıyordu. Tüm önbelleği temizledim ve şu an sorunsuz girebiliyorum. Bu sorunu yaşayan bir kaç arkadaş vardı direk önbelleği temizleyin :D daha önce sorunu baştan cfw kurarak çözmüştüm bu sefer bu iyi oldu :D

ceza_faruk

Üye
Öncelikle bu cfw yapan arkadaşın ellerine sağlık gerçekten çok güzel olmuş bi sorum olucak bu sürümde mp3 müzikleri alarm sesi bide mesaj zil sesi olarak yapılmıyo yapmak için başka bi yöntem var mıdır acaba yardım ederseniz çok sevinirim

regasoft

regasoft

Üye
F@TİH kardeşim öncellikle bugüne kadara yapmış olduğun bütün CFW lerin hepside çok başarılı ve günlerce emek verilmiş bi şekilde olup o emeğin karşılığında düzgün şekilde çalışmakta sana bu mübarek RAMAZAN ayında ne kadar allah razı olsun desek azdır o yüzden sen kimin ne dediğini ne yazdığını yada ne saçmaladığını hiç düşünme çünkü onlar senin alın terini emeğini çekemeyenlerdir sen bu güzel çalışmalarını sakın bırakma aksine onlara inat dahada çaba gayret göster ki onlar utansınlar unutma her koyun kendi bacağından asılır o yüzden sen kendini bil yeter bizler seninleyiz hep ne olursa olsun yanındayız...Teşekkürler

Souldreath

Souldreath

Üye
Öncelikle bu cfw yapan arkadaşın ellerine sağlık gerçekten çok güzel olmuş bi sorum olucak bu sürümde mp3 müzikleri alarm sesi bide mesaj zil sesi olarak yapılmıyo yapmak için başka bi yöntem var mıdır acaba yardım ederseniz çok sevinirim

müziklerin Sounds klasörünün içinde ise yapabiliyor olman lazım ben de oluyor öyle bir problem yok...

mathman20

Üye
CPU normal modlu yeni cfw yi kurdum ve daha önce başıma gelen maxicep vb. flash içerikli sitelerde atma olayı geldi. Java eklentisini kapattıkmı girebiliyordum fakat açtığımda 2-3 sn sonra atıyordu. Tüm önbelleği temizledim ve şu an sorunsuz girebiliyorum. Bu sorunu yaşayan bir kaç arkadaş vardı direk önbelleği temizleyin :D daha önce sorunu baştan cfw kurarak çözmüştüm bu sefer bu iyi oldu :D

Java eklentisini nasıl kapatacağız ve önbelleği nasıl temizleyeceğiz peki ?

7610ncu

7610ncu

Üye
Abi Bütün Modlarını Takip Ediyorum Ve Kullanıyorum Kaliteden Ödeün Vermiyorsun.Kaliteli Modlar Yapıyosun Aynı Benim istedigim gibi modlarda süslü püslü seyler yok gayet güzel.İnşallah Bunuda Kuracagım.Bu Son Fw Olduguna üzüldüm keske devam etseydin.İyi Aksamlar.Kendine İyi Bak.

Souldreath

Souldreath

Üye
Java eklentisini nasıl kapatacağız ve önbelleği nasıl temizleyeceğiz peki ?
tavsiye etmiyorum javayı kapatmanızı ama kapatmak için;
browser da seçenek>ayarlar>genel>Java/ECMA dizesi bunu etkinden kapalıya getirin.
Önbelleği boşaltmak için ise;
seçenek>gizlilik verilerini sil>tümü derseniz problem olmayacaktır. (ben tümü dedim oldu sadece önbellek diyip deneme şansım olmadı...)

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
arkadasım ben nagıvasyon gps bilgilerimi goremiyorum yani haritayı acınca bos ekra ncıkıyor harıta gostermıyor neden olabılır. Ve gps den yerimi bulmuyor

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi

Zil sesi yapılabiliyor bunu biliyorsunuz .
ayrıca E:\Attachments klasörü içerisine koyduğunuz MP3 dosyalarınızı saat ayarlar - yeni alarm - saat ayarları seçeneğinden alarm sesi olarak ;Tercihler - kişiseleştir - mesaj uyarı sesi seçeneklerinden mesaj sesi olarak ayarlayabiliyorsunuz.

arkadasım ben nagıvasyon gps bilgilerimi goremiyorum yani haritayı acınca bos ekra ncıkıyor harıta gostermıyor neden olabılır. Ve gps den yerimi bulmuyor

Teliniz GPS uydularını görmüyordur.Açık alanda bir kereliğine mahsus konumlamadan şebeke erişimi açıp 2 sn içinde yer konumu yapabilirsiniz.daha sonra şebeke tabanlıyı kapatın .sadece tümleşik ve yardımlı gps açık olsun.

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
ilgin için tşk ederim .peki ücretsiz kullana bilirmiyim ben haritayi bunu yaptıkdan sonra ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt