[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [FORMAT-HACK-MOD-JAF]

Sponsorlu Bağlantılar

bbkr630

bbkr630

Üye
zil sesi problemi diyen arkadaş sensör ayarlarını kontrol et dokunma ile aramaları ve aramaları susturma seçeneği var normalde sadece döndürme ile oluyordu bunda ekstaradan böyle bi özellik var ama kılıfta yada cepte ses çalmayabiliyo ondan kapalı tutuyorum

--------------- Ekleme ---------------

bişey olmaz telefonu kapat kendin tekrar aç olması gerek değilse bidaha dene bana da olmuştu önemli bişey değil oto restart yapamamış bu arada @fatih bi ilgilensen kardeş beniimde bi iki soduğum soru var

twohack

Üye
@cerebrumgnarum hay Allah razı ola...

böyle ufak tefe şeyler bazen çok gıcık ediyo insanı az kalsın tekrar formatlayıp yeniden FW kuracaktım :D

metemetemete

Üye
Donanım-haber forumda widgetlerin değiştirilmesi ile ilgili ve burada da açılmış konular var.Yanlış hatırlamıyorsam TheworldLord arkadaşın konusu olması lazım.samsung ekranında *#0000# çalışmıyor.Ben Provisula'ı kurdum ve içindeki tema effecti bence çok güzel.Siz neden beğenmediniz?

tam olarak beğenmedim sayılmaz ama sanırım ""tornado"" diye bir tema efekti vardı onu kullanmıştım telefonun hızında pek bi etki yapmıyodu ancak bu fw nin tema efektini kullanınca telefon farkedilir biçimde yawaşlıyor asıl sorun o ama zaten fw genel olarak çok başarılı arkadaşa teşekkür ettim zaten....

qrkmtp

Üye
Valla dostum allah razı olsun böle bi mod. çıkardığın için şuanki izlenimlerime göre gayet başarılı bu modifiyenin üstüne bide spb ekledim telefon canavar gibi oldu.Emeğine sağlık ama v6 geldiğinde senden bi mod daha bekliorum :)Ne de olsa son o olcak gibi duruor.Teşekkürler emeğin için.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
zil sesi problemi diyen arkadaş sensör ayarlarını kontrol et dokunma ile aramaları ve aramaları susturma seçeneği var normalde sadece döndürme ile oluyordu bunda ekstaradan böyle bi özellik var ama kılıfta yada cepte ses çalmayabiliyo ondan kapalı tutuyorum

bişey olmaz telefonu kapat kendin tekrar aç olması gerek değilse bidaha dene bana da olmuştu önemli bişey değil oto restart yapamamış bu arada @fatih bi ilgilensen kardeş beniimde bi iki soduğum soru var

Donanım-haber forumda widgetlerin değiştirilmesi ile ilgili ve burada da açılmış konular var.Yanlış hatırlamıyorsam TheworldLord arkadaşın konusu olması lazım.samsung ekranında *#0000# çalışmıyor.Ben Provisula'ı kurdum ve içindeki tema effecti bence çok güzel.Siz neden beğenmediniz?

İlk olarak arkadaşa yardımcı olduğun için teşekkür ederim.Bir müddettir yoktum.Önceki sayfalara baktım. widgetler ile sorduğunuz soruda Üst mesajda sanırım @TPLay arkadaş size gerekli bilgiyi vermiş.Cevaplanmamış başka bir sorunuz varsa tekrar yazarsanız ona göre cevap vereyim:oke:Kolay gelsin.

twohack

Üye
menü açılmıyor... sizdede oluyo mu telefonu açıp kapatınca düzeliyo ama bi süre sonra tekrar aynı sorun deli etti....

yardım ltfn....

bbkr630

bbkr630

Üye
cevap yazan TPlay ve f@tih'e teşekkürler keşke bu konu sabitlense

bbkr630

bbkr630

Üye
dediğiniz gibi yaptım sonuç olumlu artık widgetları istediğim gibi değiştirebiliyorum yapılmış en iyi mod için teşekkürler

bbkr630

bbkr630

Üye
ya ben bişey sorcam şu başlangıç ekranını nasıl değiştiririz ik tane ekli olduğu için sanırım forumlarda anlatılandan biraz farklı

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
ya ben bişey sorcam şu başlangıç ekranını nasıl değiştiririz ik tane ekli olduğu için sanırım forumlarda anlatılandan biraz farklı

Bir soru iki yanıt :hmmm

- başlangıç ve kapanış ekranından bahsediyorsanız; o iş biraz karışık ve CFW yi yeniden düzenleme gerektiriyor.

- Ev ekranından bahsediyorsanız ; Samsung widget ev ekranını mı değiştirmek istiyorsunuz?O zaman yapmanız gereken ;başka bir (örneğin : temel) ev ekranına alıp hafıza kartınızdaki gadget.swf dosyasını değiştirmek gerekiyor.Sonrasında tekrar samsung ev ekranıa alınca değiştirmş olduğunuz swf dosyasına ait ekran çıkacaktır.Ama hem samsung hem de iphone(bu da gadget.swf zaten) tarzı ev ekranını aynı anda kullanamazsınız.Ayrı ayrı kulanmanız gerekir.

crazyanti

Üye
krdsssssssssssssss yemınle oluo su an acıldı allah razı olsunnnnnnnnnnnnnnnn :):):):):):)):):):):):):):):)

acıldııııııııııııııııı kardes cok saol ama bu tel ingilizce oldu napcam ?

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
krdsssssssssssssss yemınle oluo su an acıldı allah razı olsunnnnnnnnnnnnnnnn :):):):):):)):):):):):):):):)

acıldııııııııııııııııı kardes cok saol ama bu tel ingilizce oldu napcam ?

05. Bu adımda aşağıdaki EURO2 TURKEY RED kodunu seçeceksiniz.

Euro2 Turkey RED^0559083^51.0.006^001

Red-blue- ve black telefonlar için sadece EURO2 TURKEY RED kodunu seçmeli ve "Flash" butonuna basın.Bu aşamalardan önce indirmiş olduğunuz modifiye rar dosyasından çıkan "RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V02" ve "RM-356_51.0.006_C01_prd.rofs3.fpsx" dosyalarını ;
"C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356" içerisine kopyalayarak orjinal dosyaların üzerine yazmış olmanız gerekiyor.

Yukarıda yazılanları tekrar okuyun ve yeniden telefonunuza flash atın. 5ci adımda sadece Euro2 Turkey RED^0559083^51.0.006^001 kodunu kullanın.Telefonunuz Türkçe ile açılacaktır.:oke:

Soneday

Soneday

Üye
Kurdum,kullanıyorum gerçekten süper birşey ama 4lük benü olsa daha iyi olurdu,ama yinede güzel.Teşekkürler...

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Kurdum,kullanıyorum gerçekten süper birşey ama 4lük benü olsa daha iyi olurdu,ama yinede güzel.Teşekkürler...
Teşekkürler kardeşim.
4 lük menü derken C6'lardaki gibi 4x5 veya 4x4 menü düzenini mi kastetin.Eğer öyleyse v51'lerde maalesef sadece 3x4 menü düzeni var.keşke olsa 4x5 menü olmasını ben de tercih ediyorum.

karasev1

karasev1

Üye
teşekkürler

hsahin4

hsahin4

Üye
Ben Proper kurdum. Çok memnunum. Şarj süresi 3 günden biraz daha fazla. Ayrıca hız çok tatminkar. 55-60 mb civarında ram boşta (ilk kurduğumda 63 mb civarındaydı). 12-13 tane program ve oyun kurdum. Hiç sorun yaşamadım.
Fatih'e teşekkürü bir borç bilirim.

yunusmax

Üye
allah razı olsun baba baya emek vermişssin çok teşekkürler.... nir sorum olacaktı bu rom patcher programını tıklayınca açılmıyor hani hafıza kartına hack diye bir klasör mü ne atıyorduk onu göremedim ?? eğer yoksa link verebilirmisin...

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
allah razı olsun baba baya emek vermişssin çok teşekkürler.... nir sorum olacaktı bu rom patcher programını tıklayınca açılmıyor hani hafıza kartına hack diye bir klasör mü ne atıyorduk onu göremedim ?? eğer yoksa link verebilirmisin...

Patches klasörü flash sonrası hafıza kartına otamatik olarak kuruluyor.
Büyük ihtimalle ;
flash atarken yanlış kod seçmiş
veya
hafıza kartınızı telefona takmamışsınızdır.

Sadece patches klasörünü vermek yerine ; Hafıza kartına başka yüklenecek dosyalar da olduğundan yeniden flash atmanızı tavsiye ediyorum.

hsahin4

hsahin4

Üye
Patches klasörü flash sonrası hafıza kartına otamatik olarak kuruluyor.
Büyük ihtimalle ;
flash atarken yanlış kod seçmiş
veya
hafıza kartınızı telefona takmamışsınızdır.

Sadece patches klasörünü vermek yerine ; Hafıza kartına başka yüklenecek dosyalar da olduğundan yeniden flash atmanızı tavsiye ediyorum.

@Fatih, ramblow programı açılışta auto olarak açılmıyor. Ben manual olarak açıyorum. Bunun bir yolu varmı?
Birde aşağıdaki adresteki MOD9 olayını proper'a nasıl entegre ederiz.Ben denedim olmuyor.
Teşekkürler...

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...guncel-tekrar-fw-atma-gerektirmez-392445.html

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
@Fatih, ramblow programı açılışta auto olarak açılmıyor. Ben manual olarak açıyorum. Bunun bir yolu varmı?
Birde aşağıdaki adresteki MOD9 olayını proper'a nasıl entegre ederiz.Ben denedim olmuyor.
Teşekkürler...

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...guncel-tekrar-fw-atma-gerektirmez-392445.html

Vallahi arkadaşım eski kullandığım Ramblow programında register sorunu vardı.Ama Auto başlıyormuydu başlamıyormuydu hatırlayamıyorum.Bu sürümdeki Ramblow'da ise register sorunu yok :oke:Auto başlat da yok.:hmmm Ya register sorunu ya Auto başlat artık hangisini tercih ederseniz.Manuel başlatıverin açılış sonrası siz de :ehe Ama hem register sorunu olmayan hem de Auto başlayan bir sürüm varsa haber verin CFW'yi yenileyelim.:oke:

Mod 9 konusunda ise ;C6 için de olsa elbette bu mod bu cfw ye eklenebilir.Ama sadece bu mod için CFW editleyip yenilemek olur mu olmaz mı ? Düşünmek lazım.Sayfadaki video yu izledim .Sanki orada başka bir program (Taskman programı olabilir ) çalışıyor.ilk önce o programdan sonra da rehberden v.b.'den çıkıyor.
Siz bu modu denedim demişsiniz ama ; bir de şu yöntemi deneyin ; x-plore veya benzeri bir programla C:\private\10202be9 klasörüne (10202be9 yoksa kendiniz oluşturun)atın ,daha sonra c2z programı ile c2z.rmp oluşturup patches klasörü içine koyun- aktif ve auto edin.Tele restart atın.çalışıp çalışmadığını tekrar bir deneyin.fark yoksa silersiniz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt